XC90 hibride kyçëse

E ardhmja jonë është elektrike

Shijoni fuqinë e pastër të makinave tona të elektrizuara - të rimbushura për vozitje më të mirë dhe një të ardhme neutrale klimatike.

Sa jeni elektrik?

Pure electric

(së shpejti)

Kyçje e plotë elektrike - për një përvojë vozitëse të qetë, të fuqishme dhe të rafinuar me zero emetime.

Hibride kyçëse

(E disponueshme në 7 modele të veturave)

Kombinimi i fuqishëm i motorit elektrik dhe motorit me djegie të brendshme lejon uljen e emetimeve të gypave në modelin elektrik Pure, si dhe ngarjen me distanca të gjata me efikasitet të karburantit në modalet Hibride.

Hibridë të butë

(E disponueshme në 2 modele të veturave)

Një teknologji efektive e kyçjes ku motori elektrik ndihmonë motorrin me djegje të brendshme për të siguruar performancë të lartë të përvojës ngasëse.

Mbushës elektrik i lidhur me XC40 elektrikë Pure në sfond

Volvo Recharge. Udhëtimi ynë drejt vizionit për një të ardhme neutrale klimatike.

2019 - Teknologjia Hybrid Plug-in e Volvo Cars në dispozicion
2019

Të gjitha veturat tona janë në dispozicion me teknologji hibride kyqese. Futja e teknoloigjisë hibride të butë - të gjithë Volvo veturat e sapo lansuara do të elektrizohen, si ato hibridë ose plotësisht elektrikë. Njoftimi i Volvo Recharge - ambicia jonë për një të ardhme neutrale klimatike.

2020 - XC40 Rimbushje elektrike e pastër
2020

Lansimi i linjes së plotë të elektrizuar të kyçjeve hibride dhe veturave elektrike të pastra (pure electric), duke filluar me SUV-in tonë të parë të pastër elektrik - XC40 Recharge. Qëllimi ynë është që rreth 20% e shitjeve tona vjetore të veturave të jenë me kyçje hibride.

2025 - 50% vetura pure elektrike , 50% me kyçje hibrie.
2025

Ambicia jonë është që deri në vitin 2025 rreth 50% e veturave që ne shesim të jenë pure elektrike, ndërsa 50% tjetër të jenë hibride.

2040

Vizioni ynë është të jemi neutral ndaj klimës në të gjithë zinxhirin tonë të plotë të vlerave, në përputhje me qëllimet e Marrëveshjes së Parisit.

XC40 Rimbushje , lëvizshmëri e qëndrueshme

SUV-i jonë i parë i pastër elektrik arrin në fund të vitit 2020. Kombinimi i stilit të vërtë SUV, shytjes elektrike me performancë të lartë, distanca e gjatë dhe praktika e zgjuar, do të ju mundësojë vozitje papengesë në mënyrë më të qëdrueshme.

Koncepti 360, një mënyrë e re për të udhëtuar

Vetura jonë plotësisht autonome e konceptit pa një shofer njeri shfaq të ardhmen e udhëtimit autonom, elektrik, të konektuar dhe të sigurt. Kjo është koha joproduktive e udhëtimit e shëndërruar në kohë me cilësi të dobishme.
Një çift i ri duke ecur pranë një modeli XC40 Pure elektrik

Çfarë doni të dini lidhje me elektrifikimin?

 • Pse Volvo Cars ka vendosus te kaloj ne makina me motor elektrike?

  Ne kemi qenë inovative në fushën e traktateve elektrike që nga viti 1970. Për ne kjo është një përparim i natyrshëm në aspektin e teknologjisë dhe një deklaratë e qartë e angazhimit tonë ndaj lëvizshmërisë së qëndrueshme dhe reduktimit të emisioneve. Dhe me iniciativën tonë klimatike "Volvo Recharge", vizioni ynë është të jemi neutral ndaj klimës në zinxhirin tonë të plotë të vlerave, në përputhje me qëllimet e Marrëveshjes së Parisit.

 • Kur do të elektrizohen të gjitha traktorët Volvo Cars ?

  Qëllimi ynë është që deri në vitin 2021 të gjithë traktatorët elektrike të jenë me hibridë të butë, hibride kyçëse ose vetura me bateri elektrike.

 • Cilat janë përfitimet kryesore të një traktori të elektrizuar mbi një motor konvencional me djegie?

  Motorët me fuqi të elektrizuar ofrojnë një sërë përfitimesh - nga reduktimi i shpenzimeve të emisioneve dhe karburantit për të dhënë një ndjesi më të përgjegjshme për përshpejtimin në ngritje.

 • A nuk janë motorët me fuqi të elektrizuar më të shtrenjta se motorët e rregullt të benzinës apo naftës?

  Varet. Së shpejti do të ofrojmë një gamë të motorëve me fuqi të elektrizuar që përfshijnë hibridë të butë, hibride kyçëse dhe vetura të modelit pure elektrike. Motorët me fuqi plotësishtë elektrike kanë kosto më të ulëta operative dhe ulja e kostos së baterivë bënë që akoma më shumë të ketë kuptim vendimi juaj për të zgjedhur veturë elektrike.

 • Si dhe ku mund ta rimbush makinën time?

  Shumica e njerëzve ngarkojnë makinat e tyre në shtëpi gjatë natës, me një kuti karikimi të murit në karantinë ose garazh. Të tjerët kanë mundësinë të ngarkojnë makinën e tyre në punë ose në stacionet publike të ngarkimit, të cilat po bëhen gjithnjë e më të lehta për t'u gjetur.

 • Sa kohë duhet për të ngarkuar baterinë?

  Koha e ngarkimit varet në masë të madhe nga temperatura natyrore, temperatura aktuale e baterisë, pajisjet e karikimit, gjendja e baterisë dhe gjendja e veturës. Ju do të gjeni kohë specifike të tarifimit në specifikimet teknike për secilin model të elektrizuar në dispozicion.