Merrni një Volvo të re XC

Automjetet XC

NJË SUV MODERN PLOT RISI DHE OPSIONE

XC40 I MIRË PAJISUR PËR 35.900 EUR

Zgjedhja e një e automjeti është një moment i rëndësishëm dhe emocionues. Por kur zgjidhni Volvo do të thotë të hyni në një botë, ku cilësia e jetës është në qendër të gjithçkaje.
Shpallur “Makina e vitit” tashmë bëhet e prekshme nga të gjithë. Volvo XC40 vjen me një dizenjo të pakrahasuar, komoditet absolut dhe me një nivel të lartë sigurie, që vetëm mjetet Volvo e ofrojnë.

XC40 D3 110 kW (150 KF) AUT BASE
E mirë pajisur për 35.900 EUR

Shkarko Ofertën

Test drive

Dëshiroj ofertën

MAKINA MË E SIGURT NË BOTË ME OPSIONE TË KLASIT TË PARË

XC60 I MIRË PAJISUR DUKE FILLUAR NGA 36.900 EUR

Perfekte për biznes, e jashtëzakonshme për familjen!

Shpallur “Makina më e sigurtë në botë”. Dizenjo unike Skandinave, teknologji inovatore, ku në qendër është siguria e personave në makinë por edhe jashtë saj. Ky SUV dinamik kombinon fuqinë me elegancën dhe komoditetin, por duke vendosur sigurinë tuaj në plan të parë. Bëje tënden makinën më të sigurtë në botë Volvo XC60. Jeni të mirëpritur në showroom-in tonë Volvo.

XC60 T4 140 kW (190 KF) AUT MOMENTUM
E mirë pajisur për 36.900 EUR
Me këste mujore prej 390 EUR

XC60 D4 140 kW (190 KF) AUT MOMENTUM
E mirë pajisur për 40.900 EUR
Me këste mujore prej 430 EUR

Shkarko Ofertën

Test drive

Dëshiroj ofertën

IDEJA JONË E LUKSIT

XC90 E MIRË PAJISUR PËR 56.900 EUR

Forca e sofistikuar, e punuar në mënyrë elegante artizanale.

XC90 B5 KERS 173 kW (235 KF) AUT MOMENTUM PRO
E mirë pajisur për 56.900 EUR
Me këste mujore prej 599 EUR

Shkarko Ofertën

Test drive

Dëshiroj ofertën