Seria 60

MAKINA MË E SIGURT NË BOTË ME OPSIONE TË KLASIT TË PARË

XC60 I MIRË PAJISUR DUKE FILLUAR NGA 35.900 EURO

Perfekte për biznes, e jashtëzakonshme për familjen!

Shpallur “Makina më e sigurtë në botë”. Dizenjo unike Skandinave, teknologji inovatore, ku në qendër është siguria e personave në makinë por edhe jashtë saj. Ky SUV dinamik kombinon fuqinë me elegancën dhe komoditetin, por duke vendosur sigurinë tuaj në plan të parë. Bëje tënden makinën më të sigurtë në botë Volvo XC60. Jeni të mirëpritur në showroom-in tonë Volvo.

XC60 B4 (211 KF) AUT MOMENTUM
E mirë pajisur për 35.900 EURO

Garancia e Zgjatur e Volvo Cars*

Kontakto konsulentin e shitjes për informacione të mëtejshme.
Kërko informacion

Shkarko Ofertën

Test drive

Dëshiroj ofertën

ELEGANCË DINAMIKE

S60 E MIRË PAJISUR PËR 33.900 EUR

Volvo S60 e re rishkruan historinë e të shoferit. Modeli S60 mirëpret kënaqësinë e ngarjes. Linjat e theksuara, profili elegant dhe format muskulore theksojnë karakterin atletik të automjetit. Ndërsa eleganca skandinave dhe dinamika e tij kombinojnë qëllimin dhe imazhin. Ky është automjeti i cili që nga shikimi i parë rrezaton me aftësitë e shkëlqyer rrugore. Zbuloni sedanin dinamik që përcakton standardet e reja të ngarjes dhe tashmë me mbërritjen e tij emocionon me ofertën promovuese.

S60 T4 140 kW (190 KF) AUT MOMENTUM PRO
E mirë pajisur për 33.900 EUR

Garancia e Zgjatur e Volvo Cars*

Kontakto konsulentin e shitjes për informacione të mëtejshme.
Kërko informacion

Shkarko Ofertën

Test drive

Dëshiroj ofertën
*Me blerjen e një makine Volvo të re, krahas garancisë standarte 2 vjeçare, ju perfitoni 2 vite ekstra, pra 4 vite garanci në total, pa asnjë kosto shtesë, ju merrni kujdesin dhe mbrojtjen që meriton makina juaj, në mënyrë që të mbetet aq e përkryer si e re.