Një imazh me kënd të gjerë i anës së majtë të Volvo S90 të parkuar në një strukturë të madhe betoni.

Prit më shumë Përqafoni të renë dhe kontrolloni udhëtimin. Njihuni me sedanin tonë luksoz me Google të integruar.

Një imazh me kënd të gjerë i anës së majtë dhe pamje e pjesshme e pjesës së përparme të një Volvo S90 të parkuar në një strukturë të madhe betoni.
Pamje nga afër e fenerit të përparmë të një Volvo S90.
Imazhi nga afër i një altoparlanti nga Bowers & Wilkins High Fidelity brenda një Volvo S90.
Një imazh me kënd të gjerë i anës së majtë dhe pamje e pjesshme e pjesës së përparme të një Volvo S90 të parkuar në një strukturë të madhe betoni.
Pamje nga afër e fenerit të përparmë të një Volvo S90.
Imazhi nga afër i një altoparlanti nga Bowers & Wilkins High Fidelity brenda një Volvo S90.
Imazhi i pjesës së përparme të një Volvo S90 duke lëvizur në një rrugë pranë detit.
Një imazh me kënd të gjerë i një Volvo S90 duke lëvizur mbi një urë me pamje nga një lumë dhe male.

Bëni shumë më tepër. Shfrytëzoni energjinë për një lëvizje më të butë me makinat tona hibride të lehta.

Zvogëloni emetimet e gazeve të shkarkimit

Makinat tona hibride të buta e rikuperojnë energjinë e prodhuar gjatë frenimit dhe e ruajnë atë në një bateri 48 V. Kur përdoret kjo energji, zvogëlohet konsumi i karburantit si dhe emetimet e marmitës.

Lëvizja, e perfeksionuar

Makina S90 hibride e lehtë është projektuar që të sigurojë një nisje të qetë dhe një përshpejtim të përsosur, duke i bërë më perfekte udhëtimet si në qytet, ashtu edhe në autostrada.

Kursimi i karburantit

Çdo pikë karburanti e kursyer ndihmon - dhe në makinat tona hibride të buta, ju mund të sigurohuni një konsum më të ulët karburanti pa u përballur me kompromiset për performancën.

Bëhuni mysafiri ynë. Lëreni veten të rrëmbëhet nga tingujt që mund t'i shijoni dhe veçoritë që mund t'i besoni.

Pastruesi i ajrit
Me Google të integruar
Sistemi audio Bowers & Wilkins
Sistemi informues për zonat e padukshme
Kamera 360°
Teknologjia e asistencës për shoferin

Çfarë dëshironi të dini për sedanin S90?

Çfarë aplikacionesh dhe shërbimesh të Google janë të integruara në makinën S90?

Makina S90 ka aplikacionet Google Maps, Google Assistant dhe Google Play të integruara.

A ka makina Volvo S90 Apple CarPlay?

Po, Apple CarPlay është standarde në makinën S90.*

* Apple CarPlay mund të përdoret vetëm në kombinim me iPhone modeli 5 ose më vonë. Apple CarPlay dhe iPhone janë marka tregtare të Apple Inc.

A janë Shërbimet dixhitale një abonim?

Po, janë të përfshira deri në katër vite akses për shërbimet. Pas kësaj, mund të blini për ta vazhduar abonimin nëse dëshironi të vazhdoni t'i përdorni të gjitha shërbimet e përfshira.

Kur fillon abonimi i Shërbimeve dixhitale dhe për sa kohë zgjat?

Një abonim zgjat deri në katër vite. Nëse makina është e re, kjo periudhë fillon në datën e dorëzimit nga shitësi. Abonimi është i lidhur me makinën, kështu që në rast se makina shitet, koha e mbetur e abonimit i kalon përdoruesit/pronarit tjetër.

A janë të përfshira të gjitha të datat e nevojshme për ekzekutimin e Paketës së shërbimeve dixhitale?

Jo. Ju do të duhet të lidheni me pajisjen tuaj nëpërmjet Bluetooth dhe të përdorni planin e të dhënave tuaja personale për aksesin në këto shërbime.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.

Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.