Dizajni i brendshëm

Shikoni më nga afër pjesën e brendshme të sedanit S90.

Elementet kryesore të dizajnit

Çlodhuni me komoditet

Zhytuni në ndenjësen tuaj dhe shijoni lëkurën e shkëlqyer napa të veturës S90. E butë në prekje, ju dhe pasagjerët tuaj mund të shijoni komoditetin çlodhës në çdo udhëtim.

Marshi me kristale

Ky marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze është realizuar ekskluzivisht nga Orrefors për Volvo.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.