Дизајнирајте го вашиот V60

Разновиден и динамичен скандинавски караван. Создаден за да се движите.

V60

Изберете го вашиот стил

 1
 2
 3
 4
 5

1 / 0

Momentum

Premium и Comfort

Препознатлива удобност на динамичниот караван од Volvo. Со премиум детали и доброопремен ентериер со седишта од текстил.

Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.