XC40

Дизајнирајте го вашиот XC40

Инспиративно компактно скандинавско теренско возило. Дизајнирано за животот во град и надвор од него.

Инспиративно компактно скандинавско теренско возило. Дизајнирано за животот во град и надвор од него.

XC40
Лизгајте до почеток

Изберете ниво на опрема

Core

Стандардното ниво на опрема за поврзано и одржливо возење.

Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.