Дизајнирајте го вашиот XC60 Recharge

Динамичен, одговорен и попаметен од било кога. Ова е скандинавскиот теренец со средна големина со хибридна верзија на полнење, за поврзано искуство на сите патишта.

XC60 Recharge
Лизгајте до почеток

Изберете ниво на опрема

Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.