XC90 Recharge

Дизајнирајте го вашиот XC90 Recharge

Вистинско скандинавско луксузно теренско возило со хибридна верзија со полнење. За максимална елеганција, грижа и капацитет.

Вистинско скандинавско луксузно теренско возило со хибридна верзија со полнење. За максимална елеганција, грижа и капацитет.

XC90 Recharge
Лизгајте до почеток

Изберете ниво на опрема

Core

Стандардното ниво на опрема за поврзано и одржливо возење.

Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.