Гама XC

МАЛ СПОРТСКИ SUV

XC40 од 384 EUR месечна рата

Volvo XC40 е мал спортски теренец со големи иновации, а воедно е и првиот компактен SUV со освоена титула во изборот за Европски автомобил на годината. Со својот изразен дизајн, оригинални можности, паметни технологии и решениија кои го поедноставуваат животот, створен е за урбано градско опкружување. Сите модели на XC40 се одликуваат со богата додатна опрема.

XC40 T3 A EXPERIENCE 33.590 EUR или 384 EUR* месечна рата

XC40 D4 AWD A MOMENTUM 49.700 EUR или 568 EUR* месечна рата

XC40 D4 AWD A R-DESIGN 56.500 EUR или 645 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Акциски ценовник

Побарајте каталог

Закажете тест возење

НАЈБЕЗБЕДНИОТ SUV АВТОМОБИЛ ВО СВЕТОТ

XC60 од 485 EUR месечна рата

Новиот XC60, прогласен за најбезбеден автомобил во светот во 2017 година, освен беспрекорната безбедност, одушевува со совршена комбинација на технологии, дизајн, контрола и удобност. Во акциската понуда нудиме Погон на сите тркала, 8- степен автоматски менувач, пакет од седум воздушни перници, City Safety - систем за спречување незгода, алуминиумски тркала 18”, аудио систем High Performance, помошен систем за одржување на правецот на возење, LED предни и дневни светла и уште многу повеќе.

XC60 D3 MOMENTUM 42.490 EUR или 485 EUR* месечна рата

XC60 D4 AWD A MOMENTUM 53.990 EUR или 617 EUR* месечна рата

XC60 D4 AWD A R-DESIGN 64.500 EUR или 737 EUR* месечна рата

*со учество од 20% и отплата на 84 рати

Акциски ценовник

Побарајте каталог

Закажете тест возење

БОГАТО ОПРЕМЕН ПРЕМИУМ SUV

XC90 од 834 EUR месечна рата

Луксузниот спортски теренец XC90 e спој помеѓу совршената безбедност, софистицираната снага, неверојатната удобност и елегантниот дизајн. Тој Ви овозможува секојдневно уживање во првата класа низ градските улици. Внатрешноста на XC90 воодушевува со изборот на материјали и иновативната технологија. Возењето е совршено со оглед на чувството на моќ и твката кабина.

XC90 B5 AWD A KERS MOMENTUM PRO 72.990 EUR или 834 EUR* месечна рата

XC90 D5 AWD A INSCRIPTION 81.500 EUR или 931 EUR* месечна рата

Акциски ценовник

Побарајте каталог

Запознајте се со XC90

Во ценовникот се назначени необврзувачки, односно препорачани цени на возилата во Евра, од информативен карактер и содржат акциза и ДДВ. Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност. Цените кои се изразени се однесуваат на возило без дополнителна опрема, така што при нарачка на дополнителна опрема, наведената цена на возилата ќе се зголеми за цената на дополнителната опрема со акциза и ДДВ. Ве молиме контактирајте го Вашиот застапник за прецизна пресметка на цената и детални информации за стандардната и дополнителната опрема, како и за вкупната цена на возилото. Volvo Car Corporation го задржува правото на измени на било која од наведените информации без претходно известување. Моделска година 2019. Цените не вклучуваат металик боја и подготовка на возилото. Производителот го задржува правото на измена на цени, материјали, спецификации и модели во било кој момент и без претходна најава. Пред нарачка консултирајте го Вашиот Volvo застапник за најнови информации. Повеќе на www.volvocars.com/mk или кај овластениот Volvo застапник.