СПОРТСКИ ДУХ

Volvo S60 R-Design

Откријте го духот на перформансите, со единствениот дизајн и надоградувањето на шасијата.

Возете инспирирано

S60 R-Design е инспириран од радоста на возењето. Надворешните детали во црна боја од висок сјај и единствените дизајни на алуминиунските тркала го искажуваат потенцијалот на автомобилот. Седиштата Contour и специјалните елементи на внатрешната опрема, заедно со цврстата, долна амортизација се доказ дека овој автомобил е дизајниран за тие што го сакаат возењето.
Креирајте го својот S60 R-Design

Детали за пакет опремата за R-Design

Динамична изразитост

Сјајните црни додатоци за предната, долната и надворешната решетка му даваат моќен и динамичен изглед на S60 R-Design.

Почувствувајте ја прецизноста

S60 R-Design е вистински седан за возење, со спуштени и цврсти нагодувачи и опционални перки за менувач за уште повеќе по привлечно цувство кога сте позади воланот.

Прилагодено за возење

Декоративните облоги Metal Mesh Aluminium, темносивиот внатрешен кров и седиштата Contour тапацирани во кожа и текстил создаваат фокусиран амбиент на уживање во возењето.

Впечатливи тркала

Смели 18-инчни алуминиумски тркала придонесуваат за силниот изглед на автомобилот. Достапни се и опционални 19- и 20 инчни тркала за R-Design.

Направете го ваш

Креирајте го вашиот совршен Volvo S60. Oдберете од широкиот асортиман на бои, спецификации и додатна опрема.

Креирајте го вашиот Volvo

Истражете ја серијата на S60

Inscription

LUXURY