СОФИСТИЦИРАНА СИЛА

Volvo XC90 Momentum

Премиум облик, технологија и богата опрема за премиум SUV

Издигнете се!

Благодарение на високото ниво на стандардна опрема и сјајно дизајнираната внатрешност, XC90 Momentum ќе Ве издигне во светот на премиум возилата. Кабината е Вашиот скандинавски храм создаден со ненападен, софистициран, а модерен дизајн кој се темели на посветеноста на секој детал и интуитивната технологија и практичност. Кај надворешниот изглед, 19-инчните алуминиумски тркала, Full-LED предните светла и интегрираните издувни цевки ќе остават силен впечаток на патот.
Конфигурирајте го својот XC90 Momentum

Опрема Momentum Детално

Визија за сила

LED предни светла во нашиот препознатлив T-облик даваат силен идентитет на XC90 Momentum

Убавината е во деталите

Деталните детали за дизајн вклучуваат предна инсерти за решетки со црна радијаторка со висок сјај, наслаги на страничните прозорци на хром и уникатни алуминиумски тркала од 19 инчи.

Префинет храм

Внатрешноста на XC90 Momentum ќе биде Вашиот скандинавски храм, уреден со софистициран скандинавски стил

Технологија во ваша контрола

Напредната и интуитивна технологија на XC90 Momentum Ви дава тотална контрола на управувањето со возилото преку дигиталниот дисплеј осетлив на допир

Направете го свој

Креирајте го својот совршен Volvo XC90. Можете да бирате од широка палета на бои, спецификации и додатоци.

Конфигурирајте свој

Истражете ја палетата возила XC90

Momentum

ПРЕМИУМ

R-Design

СПОРТ

Inscription

ЛУКСУРИЈА