S60

Страничниот профил на Volvo S60 седан.

За патот што претстои. Одново откријте го задоволството на возењето со нашиот освежен седан кој одлично лежи на патот – за сите свиоци што ги носи животот. Сега со вграден Google.

Освежени детали на дизајнот

Освежени детали на дизајнот на надворешноста на Volvo S60 седан.
Украсите и декорот со Metal mesh додаваат современ стил.

Украси и декор со Metal mesh во Volvo S60 седан.
Подобрена видливост со целосни LED задни светла.

Заден поглед на Volvo S60 седан со целосни LED задни светла.

Направете уште еден чекор понапред. Искористете ја енергијата за подобро возење со нашите меки хибриди.

Намалени издувни гасови

Нашите благи хибриди ја враќаат енергијата што се создава при сопирањето и ја складираат во батерија од 48V. Кога се користи оваа енергија, се намалуваат и потрошувачката на гориво и издувните гасови.

Префинета мобилност

Мекиот хибрид S60 е дизајниран да нуди неосетно поаѓање и префинето забрзување, правејќи ги попрефинети патувањата и во град, и на автопат.

Заштеда на гориво

Секоја капка заштедено гориво помага – а со нашите благи хибриди, уживате во помала потрошувачка на гориво без компромиси во перформансите.

Деталите се битни. Тактилна и сензорна, оваа внатрешност е создадена за да ги раздвижи срцата и умовите.

Што сакате да знаете за S60 седанот?

Во S60 се вградени „Карти на Google“, Google Assistant и Google Play.

Не. За да пристапите до овие услуги, ќе мора да се поврзете со сопствен уред преку Bluetooth и да го искористите својот личен тарифен пакет.

Да, вклучен е пристап до услугите со времетраење од најмногу четири години. По тој период може да купите продолжување на претплатата ако сакате да продолжите да ги користите сите вклучени услуги.

Претплатата трае до четири години. Ако автомобилот е нов, овој период започнува на датумот на испорака од страна на продавачот. Претплатата е поврзана со автомобилот, па во случај да се продаде, целото преостанато време од претплатата се префрла на следниот сопственик/корисник.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за погонот.

Google, Google Play и „Карти на Google“ се заштитени трговски марки на Google LLC.