V90 Cross Country

Прегледајте го вашиот

Откако ќе го прегледате вашиот избор, ќе го потврдите и испратите барањето до претпочитаниот продавач.

1/0

 

 
 
 
 

Зачувај и сподели

Преземи и печати

Вашиот дизајн

Ниво

Моторен погон

Нема да ви се наплати во оваа фаза. Вашата понуда ќе важи 14 дена од времето на поднесување на барањето.
Влијание врз животната срединаДодавање, одземање на дополнителна опрема, влијае на економичната потрошувачка на горивото и емисијата на CO2 на вашето Volvo , како и, ќе ja промени висината на вашите еколошки даноци согласно со WLTP.
Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.