Skip to content

Volvo караван

Икона на Volvo дизајнирана за животен стил и семејна безбедност.

Нашите каравани се конструирани за да се усогласат со модерниот семеен живот, давајќи ви безбедност, удобност и сестраност.

Запознајте го семејството каравани на Volvo

Споредете ги караваните на Volvo

Седишта
Капацитет на багажникот
Ефикасност/Досег*
Volvo Estate V60 Recharge стои неподвижно на сив под во студио

V60 Recharge

plug-in хибрид

Среден, 5 седишта

1138 x 731 x 1033

59km(електрично);1,5-2,3 литри/100km

Volvo V90 Cross Country стои неподвижно на сив под во студио

V90 Cross Country

Простран, 5 седишта

1100 x 759 x 1153

8,1-9,0 литри/100km

Volvo V60 стои неподвижно на сив под во студио

V60

Среден, 5 седишта

1138 x 731 x 1033

7,2-8,2 литри/100km

Volvo V60 Cross Country стои неподвижно на сив под во студио

V60 Cross Country

Среден, 5 седишта

1038 x 731 x 1033

7,3-8,0 литри/100km

*Статистиките за plug-in хибридот го прикажуваат „максималниот“ досег. Дадените вредности за потрошувачка на гориво се одредени согласно ново воведената постапка за тестирање лесни возила (WLTP).

Volvo V60 Recharge plug-in хибрид што се полни
Колку е паметен овој караван?

Асистенцијата за возачот со прилагодување на брзината во кривини, обезбедува поголема удобност и поопуштено возење.

Сакате ли паркирање со поглед од птичја перспектива?

Четирите камери со висока резолуција во даваат 360° преглед од птичја перспектива за да можете лесно да го паркирате вашиот караван – без разлика колку е тесен просторот.

Зошто да дозволите небото да ви биде граница?

Панорамскиот покрив што се отвора и навалува ви овозможува веднаш да уживате во свежиот воздух и да го гледате небото. Отворете го и дозволете му на сонцето да влезе внатре само со еден допир на копче.

Додадената безбедност значи поголема разноврсност

Нашите каравани Volvo се полни со структурни карактеристики и автоматски системи што помагаат за вашата безбедност. Од градските улици, па сѐ до руралните патишта, може да сметате на нас.

Истражете го караванот Volvo

Интегрираниот систем за поврзливост во Volvo ја прикажува картата на централен Гетеборг
Багажниот простор на караванот Volvo е дополнет со кафена елегантна фотелја
Внатрешноста на караванот на Volvo,  со повеќе врсти на материјали
Интегрираниот систем за поврзливост во Volvo ја прикажува картата на централен Гетеборг

Поврзете го вашиот свет

Нашиот систем за информации и забава нуди беспрекорна поврзливост, што ви овозможува да ги спарите паметните телефони и да добивате информации за сообраќајот во реално време во склоп на напредната навигација контролирана со глас.

Багажниот простор на караванот Volvo е дополнет со кафена елегантна фотелја

Разновидност

Нашите каравани се конструирани да се усогласат со различните реалности и потреби на модерниот семеен живот, со целиот простор, сестраност и секојдневна практичност што ви се потребни.

Внатрешноста на караванот на Volvo,  со повеќе врсти на материјали

Простор за целото семејството

Нашите кабини се како скандинавска дневна соба. Комфорот, природните материјали и паметната искористеност на просторот создаваат топла и привлечна средина.

Volvo караван приклучен во место за полнење

Прикажаните карактеристики може да не се стандардни или достапни за сите модели, стилови и опции за мотори.