Контактирајте не

Ако не можете да најдете одговори на Вашите прашања, слободно јавете ни се. Како би можеле да ви помогнеме на најдобар начин, обратете се на одговорното лице или сектор.
Контактирајте го вашиот локален застапник


Контактирајте не

Доколку не можете можете да го најдете одговорот на Вашите прашања, Ве молиме не двоумете се да не контактирате. Со цел да Ви помогнеме на најдобар можен начин, Ве молиме потрудете се да стапите во контакт со вистинското лице или одделение..

Поштенска Адреса:
Корпорација Volvo Car
405 31 Гетеборг
Шведска

Адреса на седиште:
Зградата VAK, Assar Gabrielssons väg
Гетеборг
Централа: 46-(0)31-59 00 00
E: volvomk@vcag.net


Односи со клиент

Доколку не можете да го најдете решението на Вашиот проблем кај Вашиот локален Volvo дилер или маркетинг претставник во Вашиот регион, добродојдени сте да го контактирате Менаџментот за глобално клиентно искуство со пополнување на овој формулар.

Ве молиме имајте во предвид дека не ги работиме апликациите за работа. Повеќе информации за отворените работни места може да најдете овде.

Global Телефон на Менаџментот за глобално клиентно искуство:

+46 31 325 00 77
(Линиите се отворени помеѓу: 09.30-11.00 и 14.00-16.00 CET, сабота и недела не работиме).


Човечки ресурси Volvo Cars

За да најдете информации за вработување, работа на тези и стипендии, ве молиме посетете ја  страницата за Кариери.

Човечки ресурси сервис центар на Volvo Cars обезбедува услуги и насоки за специфични прашања и процеси за човечки ресурси.

Доколку имате прашање како да аплицирате за работа, како работи нашиот процес за вработување и прашања поврзани со кариера, Ве молиме контактирајте не на career@volvocars.com.