Modeli i ri Volvo XC60

Ju prezantojmë modelin e ri Volvo XC60 2017, i cili përfaqëson evolucionin e SUV-it dinamik suedez. Ku dizajni i guximshëm takohet me bukurinë e brendshme. Ku teknologjia është e natyrshme. Ku çdo vozitje është një kënaqësi.

Ju prezantojmë modelin e ri Volvo XC60 2017, i cili përfaqëson evolucionin e SUV-it dinamik suedez. Ku dizajni i guximshëm takohet me bukurinë e brendshme. Ku teknologjia është e natyrshme. Ku çdo vozitje është një kënaqësi.

Eksterieri

Në kontroll

Prani madhështore, dhunti suedeze. Volvo XC60 është një SUV me një qëndrim skandinav unik.

Volvo

Fuqi dhe stil

Volvo XC60 kombinon hirin me fuqinë. Kapaku i gjatë i motorit, rrotat me harqe muskulore dhe pjesët e dala të shkurtra krijojnë një ndjenjë fuqie të rafinuar.

Volvo

Shikoni rrugën ndryshe

Fenerët tanë të veçantë LED, në formë të shkronjës T, përcaktojnë modelin Volvo XC60, duke i dhënë një identitet të fortë. Rrezja e lartë aktive do të thotë që ju do të keni gjithmonë pamjen më të mirë të mundshëm, pa verbuar përdoruesit e tjerë të rrugës.

Volvo

Finitura

I jepni Volvo XC60 suaj një personalitet të veçantë duke zgjedhur nga gama jonë e rrotave, të dizajnuar me kujdes, si xhevahire, duke personalizuar makinën tuaj që nga toka.

Enterieri

Natyrisht i bukur

Dritë, hapësirë dhe mjeshtëri- kënaquni me luksin suedez në çdo vozitje.

Volvo

I fabrikuar me kujdes

I fabrikuar nga materiale natyrore dhe luksoze, modeli Volvo XC60 është sinonim i dizajnit skandinav modern. Druri dhe metali i vërtetë kombinohen me detajet të bukura për të kthyer çdo udhëtim në një kënaqësi.

Volvo

Teknologji me një frymë njerëzore

Ndërveprimi me Volvo XC60 është natyra e dytë. Ekrani ynë qendror me prekje është dizajnuar në mënyrë që të përdoret në mënyrë intuitive dhe e natyrshme. Lundrim dhe zbavitje me vetëm një prekje - ose komandë zanore.

Volvo

I bërë për muzikën

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar ashtu siç artisti ka pasur parasysh me Bowers & Wilkins audio. Gëzoni një përvojë të mrekullueshme me zë të pastër si kristali.

Teknologjia

Thjeshtësisht jeta

Teknologjia jonë ju ndihmon dhe lehtëson jetën tuaj. Ju as nuk do të dini se është atje.

Volvo

Në Kontroll

Amortizatori ynë ajror siguron një ekuilibër të përsosur midis rehatisë dhe performancës. Ju do të keni një udhëtim të rehatshëm, pavarësisht nga sipërfaqja, duke mbajtur automjetin të niveluar, në mënyrë që ju do të ndjeheni gjithmonë në kontroll.

Volvo

Kujdestari juaj

Duke ju ndihmuar të drejtoni modelin Volvo XC60 , teknologjia jonë më e fundit kontribuon në parandalimin e goditjeve. Në shpejtësi më të larta, ky model kontribuon në zvogëlimin e stresit, duke kryer ndërhyrje të lehta që do t'ju mbajnë në korsinë tuaj.

Volvo

Destinacioni juaj

Gjeni me lehtësi rrugën tuaj me navigacionin Sensus. Formati i portretit tregon udhëtimin tuaj më gjerësisht, në mënyrë që të mos keni nevojë të rrëshqitni vertikalisht. Shërbimet e destinacionit hapin një botë të informacionit në majë të gishtave tuaj.

Volvo

Duar të lira

Hapni dhe mbyllni derën e pasme të Volvo XC60, duke tundur këmbën tuaj nën parakolpin e makinës. Pra, nëse duart tuaja janë plot, nuk duhet të lini gjithçka poshtë për të hyrë në makinë.

Volvo

Fuqi pa kompromis

Modeli i ri Volvo XC60 vjen me sistemin shtytës tonë me motor binjak T8, një hibrid plug-in që ju siguron performancë, efektshmëri dhe emetime të ulëta pa kompromis. Kjo është qasja e zgjuar Volvo ndaj çështjes së fuqisë.

Volvo

Kontroll pa mundim

Kontrolloni makinën tuaj Volvo XC60 nga telefoni juaj celular me Volvo On Call, kudo qoftë në botë. Verifikoni nivelin e karburantit, kyçni dhe shkyçni makinën tuaj dhe para parangrohni ose paraftohni kabinën. Është mënyra më e thjeshtë që të jeni në kontroll.

Volvo Volvo
Volvo Volvo
Volvo Volvo

Vazhdoni udhëtimin tuaj

Na lejo t'ju ndihmojmë që të krijoni versionin tuaj të përsosur XC60, ose bisedoni me ne dhe ne do t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja.