XC90. Për jetën.

SUV-i që i beson të mbrojë familjen tënde, tani mbron të ardhmen e tyre.
XC90 Recharge

Recharge është linja e re e Volvo-s me makina tërësisht elektrike dhe plug-in hibride. Me XC90 Recharge, lëvizja nëpër botë tani është me më shumë fuqi dhe më pak impakt në mjedis.

XC90

Ne gjithashtu kemi opsionin e XC90 mild hibride me benzinë ose naftë, për një udhëtim më të qetë më konsum dhe emetime nga marmitat më të ulët, por më shumë fuqi.

Eksploroni veçoritë

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.

Shiko specifikimet e plota
Merr drejtimin

Një motorr elektrik dhe një motorr benzine që punojnë në harmoni për një SUV themelor plug-in hibrid, për më pak emetime nga marmita, më shume traksion dhe fuqi më e madhe për ju.

Një dorë ndihmëse

Asistenca për shoferin me adaptim të shpejtësisë rregullon shpejtësinë e drejtimit automatikisht për një komfort më të madh dhe saktësi në çdo gjëndje trafiku.

Siguroni vendin tuaj

Katër kamera HD ju japin pamjen parkimi 360° si nga syri zogjve, që ju mund te manovroni para mbrapa në çdo hapësire me vetëbesim.

Hapësirë për të gjithë

Edhe një hapësirë e përbashkët meriton hapësirën personale. Opsionet tona të hapësirave të gjera dhe të rehatshme për deri në 7 pasagjerë janë të dizajnuara për udhëtime të përbashkëta.

Qiell i hapur

Një tavan panoramik i hapur dhe i përkulur ju lejon të shijoni menjëherë ajrin dhe të shikoni jashtë. Qielli i hapur në majën e gishtave të tu.

Merr vëndin tënd

Lëkura jashtëzakonisht e mirë e napës shton edhe më shumë vëmendje në detaje për një ndjenjë luksoze të butë dhe relaksuese për të gjithë.

Përmiso çdo frymëmarrje

Ne kujdesemi për mjedisin si jashtë ashtu dhe brenda makinës. Teknologjia e përparuar e filtrimit funksionon si pjesë e sistemit tonë të parë në botë të cilësisë së ajrit për të ndihmuar pastrimin e ajrit që thithni në kabinë

Intonim perfekt

Pozicionim perfekt i bokseve Boëers & ëilkins sjellin jë cilësi zërimi të përsosur, ndihet sikur je në rresht të parë tek një simfoni - pa marrë parasysh se ku uleni.

Shiko më nga afër

Eksploroni XC90-in tonë me pamjen tonë interaktive 360 °.

TapToExplore
360view Backto360view
XC90360Experience

Zgjidhni një stil për XC90 Recharge tuaj

Recharge është linja e re e Volvo-s me makina tërësisht elektrike dhe plug-in hibride.

XC90 Recharge R-Design (plug-in hibride)

Ruani nivelin tuaj

XC90 Recharge Inscription (plug-in hibride)

Elegancë e rafinuar

Zgjidhni një stil për XC90 tuaj

Opsioni i mild hibrid me konsum dhe emetime nga marmitat më të ulët, por më shumë fuqi.

XC90 Momentum

Komfort i nënshkruar

XC90 R-Design

Ruani nivelin tuaj

XC90 Inscription

Elegancë e rafinuar

Hidh hapin e rradhës

Rezervo një test drive

Përjetoje atë në të vërtetë.

Gjej një përfaqësi

Gjej përfaqësinë më të afërt.

Informacion suporti

Gjeni manuale, artikuj mbështetës dhe filma udhëzues.