V90 Cross Country

Rishikoni

Pasi ta keni rishikuar konfigurimin tuaj, ju do të konfirmoni dhe do të dërgoni kërkesën tuaj te shitësi juaj i preferuar.

1/0

 

 

 

 

 

Ruani dhe ndani

Dizajni juaj

Niveli

Sistemi i lëvizjes

Nuk do të tarifoheni në këtë fazë. Oferta juaj do të jetë e vlefshme për 14 ditë nga momenti i dërgimit të kërkesës.
Ndikim mjedisorShtimi, heqja e artikujve që ndikojnë në ekonominë e karburantit të Volvos tuaj dhe emetimet e CO2 do të ndryshojë taksat tuaja mjedisore në përputhje me WLTP.
Mohim LigjorImazhet dhe fotografitë në këtë faqe interneti janë vetëm për udhëzime të përgjithshme dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht specifikat ose veçoritë e sakta të modelit në fjalë. Ju lutemi konfirmoni specifikimet e sakta, veçoritë dhe disponueshmërinë me përfaqësinëtuaj lokale Volvo.