V60 Cross Country

Istaknute karakteristike

Otkrijte kako karakteristike povezanosti, udobnosti i bezbjednosti definišu karakter modela V60 Cross Country.

Ugrađene Google usluge

Najbolja navigacija u svojoj klasi

Uz Google mape koje su savršeno integrisane u model V60 Cross Country, informacije o saobraćaju u stvarnom vremenu i automatsko preusmjeravanje vam pomažu da stignete na odredište bez muke.

Udobnost i tehnologija

Aerodinamički optimizovan krovni kofer dizajniran u kompaniji Volvo Cars, djelimično napravljen od recikliranih materijala.Opremite se za avanturu

Ponesite više opreme u krovnom koferu koji smo mi osmislili. On je aerodinamički optimizovan, djelimično napravljen od recikliranih materijala i u njemu će vaša oprema putovati sigurnije i bezbjednije.

Head-up prikaz u Volvo automobilu s prikazanom brzinom vožnje i navigacijom na vjetrobranskom staklu.Budite uvijek fokusirani

Head-up prikaz vam omogućava da pratite brzinu, detaljnu navigaciju i još mnogo toga. Bez skretanja pažnje s puta. Osvijetljenost head-up prikaza se automatski prilagođava svjetlosti u okruženju i možete postaviti sistem prema svojoj želji.

Napredni prečišćivač vazduha u modelu Volvo V60 Cross Country pomaže vama i vašim putnicima da uživate u boljem i zdravijem kvalitetu vazduha.Čistiji vazduh u kabini

Napredni prečišćivač vazduha u našem sistemu za kvalitet vazduha, prvom na svijetu, sprečava ulazak u kabinu do 95 procenata PM 2,5 čestica. Tako ćete i vi i vaši putnici uživati u boljem i kvalitetnijem vazduhu, bez obzira na spoljašnje uslove. Čak možete da pratite nivoe čestica i polena van automobila.

Daljinske usluge u aplikaciji Volvo Cars svakodnevno pružaju dodatnu udobnost.Daljinske usluge putem aplikacije

Pretplatite se na paket digitalnih usluga i uživajte u punom pristupu svim daljinskim uslugama u aplikaciji Volvo Cars, uključujući zaključavanje i otključavanje, prešišćavanje vazduha unaprijed te grijanje ili hlađenje kabine.*

Opremite se za avanturu

Ponesite više opreme u krovnom koferu koji smo mi osmislili. On je aerodinamički optimizovan, djelimično napravljen od recikliranih materijala i u njemu će vaša oprema putovati sigurnije i bezbjednije.

* Daljinske usluge aplikacije Volvo Cars su omogućene putem pretplate na digitalne usluge. Uključena je pretplata u periodu do četiri godine od datuma isporuke maloprodajnog centra, ako je automobil nov. Nakon isteka ovog perioda, primjenjivaće se novi uslovi i odredbe.

Stimulativna reprodukcija zvuka

Osmišljeno za one koji traže vrhunske zvučne performanse. Ovo vrhunsko opcionalno ozvučenje od 1460 W unosi izuzetnu jasnoću i realizam u vašu muziku, optimizuje detalje i rezoluciju i omogućava da slušate pjesmu onako kako je umjetnik originalno zamislio.

Oživite muziku

Precizno podešenih 15 hi-fi zvučnika i inovativni niskotonac sa svježim vazduhom osmišljeni su u skladu sa arhitekturom Volvo kabine kako bi mogli da pruže impresivan prostorni zvuk, bez obzira gdje sjedite. Puno muzičko iskustvo koje zaista možete da osjetite.

Odaberite prostoriju

Jedinstvena tehnologija „Transformacija prostorije“ stvara akustiku specifične prostorije. „Režimi prostorije“ nude četiri različite akustike, izaberite režim „Studio“, „Individualna pozornica“, „Koncertna dvorana“ ili „Džez klub“.

Bowers & Wilkins hi-fi ozvučenje

Bowers & Wilkins zvučnici u modelu Volvo V60 Cross Country.

Potpomognuta bezbjednost

Samopouzdanje pri vožnji unazad

Upozorenje o dolazećem saobraćaju s automatskim kočenjem pomaže vozaču kada ima ograničen pregled prilikom vožnje unazad. Ovaj sistem može da otkrije vozila koja prolaze iza i, po potrebi, primjeni automatsko kočenje.*

* Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Upozorenje o dolazećem saobraćaju može imati ograničene funkcije u određenim situacijama. Intervencija kočenja je aktivna samo pri manjim brzinama.
** Vozila, pješaci i biciklisti koji se kreću u smjeru automobila mogu se otkriti pri određenim brzinama i pod određenim uslovima. Sistemi detekcije zavise od osvjetljavanja objekata i zahtijevaju da prednja i zadnja svjetla budu uključena po mraku. Vozač je u svakom trenutku odgovoran za bezbjednu vožnju.
*** Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama između 60–140 km/h.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google mape su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.