Почитувани клиенти, би сакале да ве известиме дека поради епидемијата на COVID-19 ќе имаме промени во работното време на салонот и сервисот. Доколку ви се потребни повеќе информации околу моделите или пак ви е потребен сервисот, ние ви стоиме на располагање, но замолуваме претходно да не контактирате на нашите телефонски броеви.

Вашата безбедност е наш приоритет.

ТЕКОВНА СОСТОЈБА ЗА COVID-19

Подготвени сме и достапни за помош.

ЗА ПОБЕЗБЕДНА ИДНИНА

Volvo. Recharged.

Отсекогаш сме придонесувале кон заштитата на луѓето. Сега ќе помагаме и во заштитата на планетата. Затоа, полниме со енергија сè што правиме.

XC40

ГРАДСКИ СПОРТСКИ ТЕРЕНЕЦ

XC40 веќе од 32.190 EUR
БОГАТА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА