Concept XC Coupe

Елегантниот авантурист

Емотивен дизајн

Изразен стил со голема функционалност

Нашите модели XC се совршен одраз на надворешната природа во типичниот шведски живот.

Volvo Concept Cars

Concept XC Coupe е втор модел во серијата за концептуални автомобили, кои секој на свој начин ја претставуваат следната генерација на Volvo модели, почнувајќи со новото XC90 во 2014 година.

Concept Coupe
Concept Coupe

Ослободен современ Шведски дизајн

Meet the concept

Concept Estate
Concept Estate

Олицетворение на Шведската креативност

Meet the concept

Volvo On Call

Запознајте ги нашите апликации за да доживеете подобрено Volvo искуство.

iOS, ANDROID AND WINDOWS PHONE

Направете сами

Персонализирајте го Вашето Volvo за да одговара на Вашите потреби и животен стил.

CONFIGURE YOUR CAR

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.