Луксузот ве очекува

Volvo S90

Елегантен дизајн. Исклучителни перформанси. Природен луксуз.

Луксуз со разлика

Елегантен, прекрасно изработен и полн со напредна технологија. Со избор на електрифицирани погони и на единствен Скандинавски пристап на дизајн и инвовација , S90 е седан како никој друг.

VOLVO S90 во 360°

Имајте поблизок поглед

Детално истражете ја внатрешноста и надворешноста на Волво S90 со нашиот интерактивен поглед за 360°

TapToExplore
360view Backto360view
s90_low90_360experience

Впечатливости на Volvo S90

Најважното на прв поглед

Eфикасен луксуз

Одговорно уживајте во моќта. Со ефикасните турбо полначи на погоните за гориво или за моќ plug-in hybrid, постои избор за секого.

Современо ремек дело

Прецизно внимание на деталите, прекрасни материјали и едноставен дизајн кој создава чувство на модерен луксуз во S90

Приспособлив простор

Со волумен од 460 литри и паметен собирачки патосник, S90 има сад за полнење кој што е и практичен и разновиден.

Направете го вашиот

Создадете го совршениот S90 со гама на бои, спецификации и опрема.

Создадете го вашиот

Volvo S90 Excellence паркиран надвор кај модерна зграда

Серијата на S90

Истражете ја серијата на S90

Откријте која форма на ниво на S90 е вистинската за вас

Momentum

PREMIUM

R-Design

SPORT

Inscription

ЛУКСУЗ

ОТКРИЈТЕ ГО S90

Направете го вашиот следен чекор

Преден поглед на Volvo S90 Inscription
Создадете го вашиот

Создадете Волво S90 за ваши лични услови

Жена го зема Volvo S90 на тест возење
Тест возење

Бидете позади воланот на S90

Волво S90 во застапништво разгледувано од муштерија
Најдете застапник

Лоцирајте ја најблиску вашата продавница за Волво автомобили

Отворена портрет слика на возач во Волво S90
Информативна поддршка

Погледни ги прирачниците, статиите за поддршка и видео клипови за S90.