ТРАНСФОРМИРАН КАРАВАН

Volvo V60

Елегантен, спортски, разновиден. Караван за новата ера.

Volvo V60 side view when in traffic

Нашата визија за семеен караван

Со новиот Volvo V60, создадовме караван што ќе го збогати вашиот живот со скандинавска умешност, паметна технологија и безвременски дизајн. Моќните мотори и изборот на стил на возење ќе ве стават во срцето на возачкото искуство и ќе поттикнат средина во која ќе уживате во вашето време. Станува збор за автомобил кој се базира на повеќе од 60 години искуство и има освоено бројни награди во тој сегмент на возилото.

VOLVO V60 ПОГЛЕД ОД 360°

Поглед одблизу

Истражете ја внатрешноста и надворешноста на Volvo V60 со нашиот интерактивен поглед од 360°.

Volvo V60 inside view 360
TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorV60PDP

Volvo V60 впечатливости

Одговорна моќност

Нашите преносни системи ја постигнуваат вистинската рамнотежа помеѓу исклучителните перформанси и ниските емисии. Врвните модели за изведба со Т8 Twin Engine се карактеризираат со приклучок-хибридни погони без емисии.

Живот во прекрасно пакување

Внатрешноста на V60 е исто толку разновидна колку што е убава, со 60/40 задниот потпирач од ткаенина кој е на склопување и електричните потпирачи како опција.

Луксузен простор

Уживајте во чувството за простор во V60. Има многу простор за глава и подножје за нозете, а багажникот е едно од најпространи стебла во овој сегмент на возилото, со волумен од 529 литри и големина што достигнува до горниот дел од задните сигурносни седишта.

Направете го ваш

Креирајте го вашиот совршен Volvo S60. Одберете од богатиот асортиман на бои, спецификации и дополнителна опрема.

Конфигурурајте го вашиот Volvo

Истражете ја серијата на V60

Momentum

PREMIUM

R-Design

SPORT

Inscription

ЛУКСУЗ

Cross Country

АВАНТУРА

ОТКРИЈТЕ ГО V60

Направете го вашиот следен чекор

Конфигурурајте

Креирајте го Volvo V60 спрема вашите спецификации.

Тест возење

Бидете позади воланот на V60

Најдете застапник

Лоцирајте ја најблиску вашата продавница за Volvo автомобили