Volvo V90 караванот паркиран пред модерен дом

ПРЕКРАСНО ФЛЕКСИБИЛЕН

Volvo V90

Софистициран, флексибилен и убав. V90 е караван кој го подобрува секојдневието.

Поглед од напред на Volvo V90 кое вози по пат

ЕЛЕГАНТНА ПОСЕБНОСТ

Убавината на паметната функционалност

V90 е уметничко дело од караван, усовршено. Елегантниот дизајн се среќава со луксузот, за да го направи секое патување посебно, додека интуитивната технологија Ви го олеснува животот. Раскошни материјали, неприкосновен дизајн и особено внимание кон деталите ја прават кабината рај каде што секој патува во прва класа. Голем товарен простор и серија на разновидни карактеристики го прават луксузен караван кој Ви овозможува да направите повеќе, без никаков напор. То нуди форма и функција во целосна хармонија.

Volvo V90 во 360 °

Добијте подобар поглед

Детално разгледајте ја внатрешностa на V90 со нашиот интерактивен поглед во 360 °.

TapToExplore
360view Backto360view
v90_low90_360experience v90_low90_360experience
Ефикасен луксуз

Моќта ја сретнува одговорноста, со ниски CO2 емисии и импресивна ефикасност на гориво.

Прва класа за пет луѓе

V90 има 5 удобни седишта, така што секој седи во луксузен комфор.

Сенаменски товарен простор

Со товарен простор од 560 литри кој може да се зголеми до 1526 литри кога задните седишта се спуштени, V90 го олеснува пакувањето и пренесувањето.

 
Страничен поглед на бело Volvo V90 на пат покрај море

V90 обсегот

Одберете го Вашето ниво на опрема за V90

Volvo V90 Momentum ниво на опременост
V90 Momentum

Премиум стил и софистицираност.

Volvo V90 Inscription ниво на опременост
V90 Inscription

Шведски луксуз и елеганција.

Volvo V90 R-Design ниво на опременост
V90 R-Design

Спортски стил и дух.

Volvo V90 Cross Country ниво на опременост
V90 Cross Country

Авантура во луксуз.

Volvo V90 Cross Country VOR ниво на опременост
V90 Cross Country Volvo Ocean Race

Луксуз кој оди напред.

ОТКРИЈТЕ ГО V90

Преземете го следниот чекор

Volvo V90 во продажен салон и клиент кој го разгледува
Пронајди дилер

Лоцирајте го најблискиот Volvo Cars овластен дистрибутер.