Страничниот профил на Volvo V60 караван.

Простор за животот. Многу простор за нозете. Звук за потпевнување. И има вградено Google. Запознајте го нашиот освежен караван – подготвен за сѐ што носи животот.

Освежени детали на дизајнот на надворешноста

Освежени детали на дизајнот на надворешноста на Volvo V60 караванот.
Декорот Driftwood додава природно чувство

Автентичниот декоративен украс Driftwood во Volvo V60 дава природно чувство.
Со пространа кабина, просторот е само ваш

Пространа внатрешност на кабината на Volvo V60 караванот.

Направете уште еден чекор понапред. Искористете ја енергијата за помазно возење со нашите меки хибриди.

Намалени издувни гасови

Нашите благи хибриди ја враќаат енергијата што се создава при сопирањето и ја складираат во батерија од 48V. Кога се користи оваа енергија, се намалуваат и потрошувачката на гориво и издувните гасови.

Префинета мобилност

Мекиот хибрид V60 е дизајниран да нуди неосетно поаѓање и префинето забрзување, правејќи ги попрефинети патувањата и во град, и на автопат.

Заштеда на гориво

Секоја капка заштедено гориво помага – а со нашите благи хибриди, уживате во помала потрошувачка на гориво без компромиси во перформансите.

Деталите се битни. Изработката, иновациите и квалитетните материјали создаваат супериорно искуство околу дизајнот на внатрешноста.

Направено за вас. Технологијата во вашиот V60 караван, што ви носи многу можности, ја одразува вашата желба за подинамично искуство.

Вграден Google
Прочистувач на воздухот
Аудио систем Bowers & Wilkins
Предупредување за вкрстен сообраќај
Технологија за асистенција околу безбедноста
Екран над инстумент таблата

Што сакате да знаете за V60 караванот?

Кои апликации и услуги на Google се вградени во V60?

Во V60 се вградени „Карти на Google“, Google Assistant и Google Play.

Дали е вклучен целиот сообраќај на податоци за активирање на пакетот со дигитални услуги?

Не. За да пристапите до овие услуги, ќе мора да се поврзете со сопствен уред преку Bluetooth и да го искористите својот личен тарифен пакет.

Дали дигиталните услуги се претплата?

Да, вклучен е пристап до услугите со времетраење од најмногу четири години. По тој период може да купите продолжување на претплатата ако сакате да продолжите да ги користите сите вклучени услуги.

Кога започнува претплатата на дигиталните услуги и колку трае?

Претплатата трае до четири години. Ако автомобилот е нов, овој период започнува на датумот на испорака од страна на продавачот. Претплатата е поврзана со автомобилот, па во случај да се продаде, целото преостанато време од претплатата се префрла на следниот сопственик/корисник.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за погонот.

Google, Google Play и „Карти на Google“ се заштитени трговски марки на Google LLC.