Дизајн на внатрешноста

Од поблиску погледнете ја внатрешноста на XC60 Recharge.

Поглед на внатрешноста на Volvo XC60 Recharge со жена што вози со приказ на мапа на централната конзола.
Bowers & Wilkins звучници во Volvo XC60 Recharge.

Нагласувања на дизајнот

Близок кадар на седиштата од волнена мешавина, без кожа, во внатрешноста на Volvo XC60 Recharge.

Луксуз без кожа

Нашиот скроен тапацир од волнена мешавина претставува достојна поврзаност со природните материјали без кожа.

Автентичен декоративен украс Driftwood во Volvo XC60 Recharge.

Driftwood декор

Автентичните декоративни украси од дрво прикажуваат шара инспирирана од природните сили на водата, ветрот и брановите.

Во Volvo XC60 Recharge, кристален менувач во автентичен шведски кристал од Orrefors.

Кристален менувач

Овој рачно изработен кристален менувач во автентичен шведски кристал е произведен ексклузивно за Volvo од страна на Orrefors.

Панорамски кров на Volvo XC60 Recharge.

Отворено небо

Во град или на отворен автопат, панорамскиот кров овозможува да навлегува светлина, создавајќи природно чувство за пространост за сите што се наоѓаат во кабината.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за погонот.

Google, Google Play и „Карти на Google“ се заштитени трговски марки на Google LLC.