Дизајн на внатрешноста

Од поблиску погледнете ја внатрешноста на XC90 Recharge.

Дисплеј со информации за возачот зад волан на Volvo XC90 Recharge plug-in hybrid.
Копче за стартување и кристален менувач во центарлната конзола на Volvo XC90 Recharge plug-in hybrid.

Нагласувања на дизајнот

Луксуз без кожа

Нашиот скроен тапацир од волнена мешавина претставува достојна поврзаност со природните материјали без кожа.

Пространата и удобна внатрешност на кабината на Volvo XC90 Recharge.

Простор за седуммина

Дури и кога патувате со пријателите и семејството, добредојдено е да имате малку простор за лактите. Во XC90 Recharge SUV, седум луѓе се возат со вистинска удобност од најкраткото патување низ град, до патувањето на одмор.

Во Volvo XC90 Recharge SUV, кристален менувач во автентичен шведски кристал од Orrefors.

Кристален менувач

Овој рачно изработен кристален менувач во автентичен шведски кристал е произведен ексклузивно за Volvo од страна на Orrefors.

Панорамски кров на Volvo XC90 Recharge.

Отворено небо

Во град или на отворен автопат, панорамскиот кров овозможува да навлегува светлина, создавајќи природно чувство за пространост за сите што се наоѓаат во кабината.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за погонот.

Google, Google Play и „Карти на Google“ се заштитени трговски марки на Google LLC.