Volvo виден од голема висина, во апстрактна бела околина.
Volvo виден од голема висина, во апстрактна бела околина.
Знак Volvo.

Апликација Volvo Cars

Една апликација. Сѐ од Volvo.

Откријте ги услугите* што овозможуваат практично искуство со Volvo во коешто ќе уживате.

Следете го полнењето

Контролирајте ја внатрешната клима

Заклучете и отклучете

Планирајте сервисирање

Добијте поддршка

Volvo виден од голема висина, во апстрактна бела околина.
Volvo виден од голема висина, во апстрактна бела околина.
Знак Volvo.

Искусете повеќе

Скенирајте го QR-кодот за да ја преземете апликацијата Volvo Cars на вашиот мобилен телефон.

Преземете ја апликацијата Volvo Cars на вашиот мобилен телефон.

Лого на App Store.

Достапно на:

Лого на App Store.
Лого на Google Play.
Лого на App Store.

Апликацијата Volvo Cars е услуга што го поедноставува вашиот секојдневен живот и ви помага да добиете повеќе од вашиот Volvo. Содржината и функциите се оптимизираат за вашиот конкретен автомобил и услуги. Апликацијата нуди информации, прирачници, поддршка, резервирање на сервисирање, а за поврзаниот автомобил, состојба на автомобилот и далечинска контрола на корисни функции за возилото.

Да, апликацијата Volvo On Call го смени името и сега се вика апликација Volvo Cars. Апликацијата постојано се развива и подобрува и ќе додадеме многу возбудливи и корисни функции и содржини додека ова се случува.

Апликацијата Volvo Cars вклучува информации и прирачници за вашиот автомобил, поддршка кога ви е потребна и кратенки за резервирање на сервисирање. За тие со поврзан автомобил/претплата на Volvo Cars, достапни се и повеќе далечински услуги. Земете предвид дека содржините и функционалноста на апликацијата зависат од вашиот автомобил и од услугите што се достапни во вашата област. Вашиот продавач на Volvo може да ви даде повеќе детали.

Апликацијата Volvo Cars е бесплатна и може да се преземе таму каде што се достапни апликации. Определени дигитални услуги се наплаќаат дополнително. За повеќе детали, контактирајте со вашиот продавач на Volvo.

Не, тоа продолжува како обично и не морате да правите ништо. Само името е променето.

Во картичката за автомобилот ќе најдете дел за „отворање на прирачникот“. Тука можете да го пребарате тоа што ви треба за решавање на вашиот проблем.

Апликацијата има назначена област за поддршка каде што можете да контактирате со асистент, директно оттаму.

Volvo ID е вашата единствена сметка на Volvo Cars. Таа служи како ваш акредитив за пристап до сите производи и услуги за да можеме да ве идентификуваме како клиент или корисник. Можете да го направите вашиот Volvo ID веднаш штом ќе ја инсталирате апликацијата и ќе ја отворите првпат.

Дали ја заборавивте вашата лозинка? За да ја ресетирате вашата лозинка, следете ги долунаведените упатства:

Преку веб-локацијата на Volvo Cars
1. Можете да ја смените вашата лозинка директно на веб-локацијата на Volvo Cars 2. Можете да направите опции за управување со вашиот Volvo ID во горното десно мени 3. Пополнете го корисничкото име за вашиот Volvo ID (адреса за електронска пошта/број на мобилен телефон)     - Ќе добиете порака со врска што можете да ја користите за да поставите нова лозинка

Во апликацијата Volvo Cars
1. Пуштете ја апликацијата Volvo Cars 2. Изберете „Пријави се“ 3. Притиснете „Заборавивте лозинка?“ и следете ги упатствата

За дополнителна помош при пријавувањето, контактирајте со локалниот продавач на Volvo или со корисничката служба на Volvo Cars.

Volvo Cars апликација

Volvo Cars апликација

Една апликација. Цело Volvo.

Апликацијата Volvo On Call сега е апликација Volvo Cars. Откријте ги услугите кои обезбедуваат практично и пријатно искуство на Volvo.

*Услугите достапни на апликацијата Volvo Cars се разликуваат според моделот и пазарот, контактирајте со вашиот локален продавач на Volvo или со корисничката служба на Volvo Cars за повеќе информации околу вашиот автомобил и пазарот.

Google Play е трговска марка на Google LLC.