XC40. Stakoje dhe luaj

Dizenjuar për qytet Dhe për pjesën tjetër të botës
XC40

Ne gjithashtu kemi opsionin e XC40 mild hibride me benzinë ose naftë, për një udhëtim më të qetë më konsum dhe emetime nga marmitat më të ulët, por më shumë fuqi.

Eksploroni veçoritë

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.

Shiko specifikimet e plota
Dallohu

Dizajni i guximshëm dhe ekspresiv i trupit SUV takon efikasitetin kompakt. Eksploroni zemrën e çdo qyteti pa u përzier në turmë.

Bëhu kreativ

Çdo cm është inovuar me zgjidhje fleksibël për ruajtje. Rrjetat e çantave, koshat e dyerve, ndarjet e fshehura - ne dizenjuam Volvo XC40 që ju të dizenjoni se si të përdoret.

Qëndro i lidhur

Apple CarPlay™ dhe Android Auto™ mbajnë gjërat e thjeshta duke zhbllokuar kontrollin e thjeshtë të opsioneve të integruara të argëtimit.

Siguroni vendin tuaj

Katër kamera HD ju japin pamjen parkimi 360° si nga syri zogjve, që ju mund te manovroni para mbrapa në çdo hapësire me vetëbesim.

Të ruaj unë

Ndihma e shoferit me sinjalizimin për kryqëzimin e trafikut e bën më të lehtë daljen tënde nga hapësira të ngushta, me lajmërues për afrimin e makinave dhe frenim automatik për parandalim aksidenti.

Shiko me nga afer

Eksploroni XC40 tonë me pamjen tonë interaktive 360 °.

TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorXC40PDP

Zgjidhni një stil për XC40 tuaj

Opsioni i mild hibrid me konsum dhe emetime nga marmitat më të ulët, por më shumë fuqi.

XC40 Momentum

Komfort i nënshkruar

XC40 R-Design

Dizajn i frymëzuar

Hidh hapin e rradhës

Rezervo një test drive

Përjetoje atë në të vërtetë.

Gjej një përfaqësi

Gjej përfaqësinë më të afërt.

Informacion suporti

Gjeni manuale, artikuj mbështetës dhe filma udhëzues.