Volvo veturë

Veturat tona dinamike: një lëvizje që ju fal kënaqësi në komoditetin skandinav.

Me veturat tona, ju do të udhëtoni me stil dhe në komoditet, duke tërhequr vështrimet e të gjithëve kur kaloni.

Njihuni me familjen e veturave Volvo

Krahasoni veturat Volvo

Ndenjëset
Kapaciteti i bagazhit (inç)
Efikasiteti/gama*

S90 Recharge

plug-in hybrid

Me hapësirë, 5 ndenjëse

1024 x 373 x 1149

58 km (autonomi elektrike); 1,7-2,4 litra/100 km

S60 Recharge

plug-in hybrid

Mesatare, 5 ndenjëse

996 x 485 x 1005

59 km (autonomi elektrike); 1,5-2,3 litra/100 km

S90

Me hapësirë, 5 ndenjëse

1024 x 373 x 1149

7,4-8,5 litra/100 km

S60

Mesatare, 5 ndenjëse

996 x 485 x 1005

7,2-8,2 litra/100 km

*Statistikat për makinat hibride me prizë shfaqin gamën "deri në". Vlerat e specifikuara të konsumit të karburantit janë përcaktuar në përputhje me Procedurën ndërkombëtare të harmonizuar për testimin e makinave të vogla (WLTP) të prezantuar së fundi.

Sa i pastër është ajri që thithni?

Ne kujdesemi për mjedisin si jashtë ashtu dhe brenda makinës. Sistemi ynë i avancuar i cilësisë së ajrit ndihmon për ta mbajtur të pastër ajrin që thithni në kabinë.

Po sikur të shikonit gjithçka?

Ekrani i përparmë ju lejon të shikoni shpejtësinë, të ndiqni navigimin kthesë pas kthese, t'u përgjigjeni telefonatave dhe më shumë. Të gjitha pa larguar shikimin.

Sa e zgjuar është kjo veturë?

Asistenca e shoferit me përshtatjen e shpejtësisë në kthesa e rregullon automatikisht shpejtësinë tuaj sipas harkimit të rrugës, duke siguruar një komoditet më të madh dhe një udhëtim më të qetë.

Sepse komoditeti sjell besim

Veturat tona janë të mbushura me karakteristika të përparuara të asistencës për shoferin, komoditetin luksoz dhe strukturat e sigurisë që ju ndihmojnë të jini të sigurt dhe e përmirësojnë eksperiencën tuaj në drejtim.

Eksploroni një veturë Volvo

Brenda një veture Volvo, një person duke drejtuar makinën në rrugë me ndihmën e sistemit të navigimit

Lidhni botën tuaj

Sistemi ynë informues ofron lidhje të vazhdueshme, duke ju lejuar të lidhni smartphonin tuaj dhe të merrni informacione për trafikun në kohë reale në shërbimin e përparuar të navigimit me kontroll zanor.

Një Volvo S90 Recharge plotësisht elektrike ngjyrë gri e parkuar jashtë një ndërtese

Pas timonit, përpara turmës

Si kur jeni shoferi apo një pasagjer, dizajni shprehës skandinav i veturave tona dallohet nga të tjerët dhe tërheq vëmendjen.

Brenda një veture Volvo me tapiceri të verdhë në bezhë

Eksperienca e një veture

Dizajni skandinav ju vendos në komoditetin e ndenjëses së shoferit – mikpritëse, pa rrëmujë, me materiale natyrale dhe një përdorim të zgjuar të hapësirës – kështu që thjesht mund të shijoni rrugën përpara jush.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha modelet, stilet dhe opsionet e motorit.