Skip to content

Volvo XC40

Mild hybrid

Volvo XC40

Volvo XC40

Mild hybrid
Një makinë e bardhë XC40 e parkuar jashtë një ndërtese.

Stakoje dhe luaj

Zbuloni SUV-in kompakt Skandinav– projektuar për qytetin dhe më tej.

SUV

Kapaciteti

AWD

Sistemi i drejtimit

Mild Hybrid

Elektrifikim

360°

Kamera

Një Volvo XC40 e parkuar përpara një fasade blu.
Drita e pasme në një Volvo XC40.
Dera e përparme e pasagjerit e një makine Volvo XC40 është e hapur.
Një Volvo XC40 e parkuar përpara një fasade blu.
Drita e pasme në një Volvo XC40.
Dera e përparme e pasagjerit e një makine Volvo XC40 është e hapur.
Pjesa e pasme e një makine kompakte Volvo XC40 SUV.
Nga brenda një Volvo XC40, dera e shoferit është e hapur.
Një Volvo XC40 e parkuar përpara një fasade blu.
Një person i mbështetur në një fasadë betoni ngjyrë blu, pranë tij është një

Dizajn i veçantë

Dizajni i guximshëm dhe ekspresiv i trupit SUV takon efikasitetin kompakt. Eksploroni zemrën e çdo qyteti pa u përzier në turmë.

Hapësirë inteligjente

Në brendësi do të zbuloni zgjidhje inteligjente të hapësirës për shishet e ujit, çantat e palestrës, telefonat, laptopët, ushqimet me vete dhe shumë të tjera, si dhe një ndarje përpara për kabllot tuaja të karikimit.

Qiell i hapur

Me tavanin panoramik me hapje, mund t'i hiqni kufijtë mes kabinës dhe ambientit të mrekullueshëm jashtë dhe të shijoni ajrin e freskët dhe qiellin e hapur.

Projektoni jetën tuaj.

Një person i mbështetur në një fasadë betoni ngjyrë blu, pranë tij është një
Dizajn i veçantë

Dizajni i guximshëm dhe ekspresiv i trupit SUV takon efikasitetin kompakt. Eksploroni zemrën e çdo qyteti pa u përzier në turmë.

Opsionet e hapësirës ruajtëse inteligjente brenda një makine Volvo XC40.
Hapësirë inteligjente

Në brendësi do të zbuloni zgjidhje inteligjente të hapësirës për shishet e ujit, çantat e palestrës, telefonat, laptopët, ushqimet me vete dhe shumë të tjera, si dhe një ndarje përpara për kabllot tuaja të karikimit.

Tavani panoramik me hapje në një XC40 ngjyrë të bardhë me pamje nga sipër.
Qiell i hapur

Me tavanin panoramik me hapje, mund t'i hiqni kufijtë mes kabinës dhe ambientit të mrekullueshëm jashtë dhe të shijoni ajrin e freskët dhe qiellin e hapur.

Brenda një makine Volvo XC40 me tapiceri të zezë.
Shprehni stilin tuaj

Konfigurimet ekskluzive të stilit ndërthurin materialet elegante dhe teknologjinë e përparuar. Momentum e bën luksin një standard, R-Design e vë theksin në elegancën sportive dhe Inscription është ajo që vendos standardin për sofistikimin.

Tre të rinj qëndrojnë pranë një makine Volvo XC40 ngjyrë të bardhë, të parkuar pranë një fasade.
Një hapësirë për jetën

Pjesa e brendshme e bollshme e makinës XC40 mund të mbajë me lehtësi ju, jetën tuaj dhe këdo që zgjidhni të keni në jetën tuaj.

Pjesa e poshtme e ndarjes së pasme të bagazhit në një Volvo XC40 e transformuar në një çantë pazari.
Opsione elastike për ngarkesën

Konfiguroni ndarjen e bollshme të bagazhit të pasmë të makinës suaj XC40 SUV për t'ia përshtatur nevojave tuaja. Transformojeni në mënyrë të përsosur dyshemenë në një ndarëse për ngarkesën ose një mbajtëse çantash pazari.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Me katër kamera që sigurojnë një pamje 360°, sistemi ynë mund t'ju ndihmojë të parkoni me vetëbesim edhe në hapësira të kufizuara.

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe, më pas, duke frenuar automatikisht ose nëpërmjet mbështetjes së drejtimit të urgjencës nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën mbrapsht me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.**

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me veturën mund të zbulohen nën shpejtësi të caktuara dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.

** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Pamja e parkimit 360°

Me katër kamera që sigurojnë një pamje 360°, sistemi ynë mund t'ju ndihmojë të parkoni me vetëbesim edhe në hapësira të kufizuara.

Shmangni përplasjet

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe, më pas, duke frenuar automatikisht ose nëpërmjet mbështetjes së drejtimit të urgjencës nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Ecni prapa me besim të plotë

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën mbrapsht me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.**

Hiqni stresin në trafikun e rënduar

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Qëndroni brenda korsisë

Makina juaj Volvo mund të dërgojë një dridhje të lehtë nëpërmjet timonit dhe t'ju ndihmojë të ktheheni në qendër të korsisë nëse aksidentalisht filloni të dilni nga korsia.

Ndani informacione, shmangni rreziqet

Me përdorimin e motit në kohë reale, informacioneve për infrastrukturën dhe trafikun, siguria e lidhur bën të mundur komunikimin për kushtet e pafavorshme dhe rreziqet e tjera të mundshme mes makinës suaj dhe përdoruesve të tjerë të lidhur të rrugës dhe anasjelltas. Kjo mund t'ju ndihmojë të parashikoni rreziqet dhe ta përshtatni drejtimin e makinës ose itinerarin tuaj në mënyrën e duhur.

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me veturën mund të zbulohen nën shpejtësi të caktuara dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.

** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët.

Një makinë XC40 mild hybrid ngjyrë e bardhë duke zbritur rrugën në një qytet.
Një pamje nga afër e sistemit të lidhjeve në një Volvo XC40 që shfaq integrimin e smartfonëve.
Një makinë e bardhë XC40 në një rrugë me shumë korsi me mbështetjen e teknologjisë së asistencës së shoferit.
Një makinë XC40 mild hybrid ngjyrë e bardhë duke zbritur rrugën në një qytet.

Mild hybrid

Sistemi ynë i lëvizjes mild hybrid kursen karburantit duke rikuperuar energjinë e frenimit. Shijoni një mënyrë drejtimi plot frymëzim që në momentin e nisjes.

Një pamje nga afër e sistemit të lidhjeve në një Volvo XC40 që shfaq integrimin e smartfonëve.

Integrimi i smartphonit

Integroni ndërfaqen dhe funksionet e njohura të smartfonit tuaj me ekranin qendror të makinës suaj Volvo. Bëni telefonata, shkruani mesazhe, shijoni muzikën dhe bëni zgjedhjet tuaja duke përdorur ekranin me prekje, komandat e timonit ose kontrollin zanor.

Një makinë e bardhë XC40 në një rrugë me shumë korsi me mbështetjen e teknologjisë së asistencës së shoferit.

Një dorë ndihmëse

Shijoni kontrollin e shkëlqyer. Teknologjia mbështetëse e ndihmës për shoferin mund t'ju ndihmojë të ruani një distancë të sigurt me makinat përpara duke e përshtatur shpejtësinë, si dhe t'ju ndihmojë të qëndroni në qendër të korsisë nëpërmjet rregullimeve të lehta të drejtimit.

Sipas kushteve tuaja.

Një makinë XC40 mild hybrid ngjyrë e bardhë duke zbritur rrugën në një qytet.
Mild hybrid

Sistemi ynë i lëvizjes mild hybrid kursen karburantit duke rikuperuar energjinë e frenimit. Shijoni një mënyrë drejtimi plot frymëzim që në momentin e nisjes.

Një pamje nga afër e sistemit të lidhjeve në një Volvo XC40 që shfaq integrimin e smartfonëve.
Integrimi i smartphonit

Integroni ndërfaqen dhe funksionet e njohura të smartfonit tuaj me ekranin qendror të makinës suaj Volvo. Bëni telefonata, shkruani mesazhe, shijoni muzikën dhe bëni zgjedhjet tuaja duke përdorur ekranin me prekje, komandat e timonit ose kontrollin zanor.

Një makinë e bardhë XC40 në një rrugë me shumë korsi me mbështetjen e teknologjisë së asistencës së shoferit.
Një dorë ndihmëse

Shijoni kontrollin e shkëlqyer. Teknologjia mbështetëse e ndihmës për shoferin mund t'ju ndihmojë të ruani një distancë të sigurt me makinat përpara duke e përshtatur shpejtësinë, si dhe t'ju ndihmojë të qëndroni në qendër të korsisë nëpërmjet rregullimeve të lehta të drejtimit.

Një vajzë bjonde ulur në një divan duke përdorur aplikacionin Volvo On Call në telefonin e saj.
Krijoni hapësirën tuaj të përsosur

Ngroheni, ftoheni paraprakisht dhe më shumë – me një komandë të thjeshtë, aplikacioni Volvo On Call ju lejon të krijoni hapësirën tuaj të përsosur nga distanca para se ta nisni makinën.

Karikimi me wireless për telefonin tuaj në një XC40.
Karikimi i pajisjeve me wireless

Harrojini kabllot e ngatërruara. Hapësira jonë e posaçme për mbajtjen e smartfonëve ofron karikimin e lehtë, pa rrëmujë dhe të shpejtë me wireless për pajisjet tuaja të përputhshme ndërkohë që drejtoni makinën.

Altoparlantët Harman Kardon brenda një makine XC40.
Tingull premium Harmon Kardon

Altoparlantët e vendosur në mënyrë strategjike, tingulli rrethues krijon një eksperiencë tërheqëse të audios që ju vendos në qendrën e muzikës.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.