Дизајнирајте го вашиот S60 Recharge

Динамичен и одговорен скандинавски седан со хибриден мотор со полнење. Создаден за да се движите.

S60 Recharge
Лизгајте до почеток

Изберете ниво на опрема

Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.