Дизајнирајте го вашиот V60

Разновиден и динамичен скандинавски караван. Создаден за да се движите.

V60

Вашиот стил

 1
 2
 3
 4
 5

1 / 0

Cross Country

Способен и елегантен

Подготвен за авантура. Груб, а елегантен надворешен дизајн, со високо растојание од подлогата и погон на сите тркала.

Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.