XC60. Доминирајте на патот .

Превземи контрола. Секој ден.
XC60 Recharge

Recharge е нова линија на Volvo на чисти електрични и приклучоци хибридни автомобили. Со XC60 Recharge, движењето низ светот сега доаѓа со поголема моќ, и помалку влијание врз животната средина.

XC60

Ние, исто така, ги имаме нашите Mild хибридни опции XC60 со бензин или дизел, за непречено патување со помала потрошувачка на гориво и емисии на цевки, но поголема моќност.

Истражете ги карактеристиките

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите стилови и опциите на моторот.

Погледнете ги целосните спецификации
Превземи контрола

Електричен мотор и бензински мотор работат во хармонија за динамичен приклучок-хибриден SUV приклучок, за помалку емисии на заптивки, поголема влечење и поголема моќност за вас.

Направи го твојот чекор

Информативниот систем за слепи точки (BLIS) може да ја олесни напнатоста во густ сообраќај со сигнали и активна поддршка, водејќи ги вас и вашите најблиски назад на вистинскиот пат.

Внимава на тебе

Предупредувањето на возачот овозможува полесно да ја одбегнете опасноста. Ова го прави со сигнали за приближување на возила и автоматска сопирачка за непосредни судири.

Обезбедете го вашето место

Четири камери со висока резолуција ви даваат преглед на паркирањето со 360° поглед од птичја перспектива, за да можете со доверба да се паркирате во било кој простор.

Поставете го режимот

За крајна удобност, уживање во возењето и ефикасност - одберете го режимот на возење со активна суспензија на воздухот што автоматски го кревате или спуштате вашиот XC60 SUV во реално време.

Личен допир

Загревање, пред-ладење и многу повеќе - зачувајте го вашиот простор пред да влезете во него со едноставна славина од апликацијата Volvo On Call.

Отворено небо

Панорамскииот покрив кој се отвора или се навалува, ви овозможува веднаш да уживате во воздухот и да го гледате небото. Отворете го небото со вашите прсти.

Погледнете одблизу

Истражете го нашиот XC60 со нашиот интерактивен преглед од 360 °.

TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorXC60PDP

Изберете стил за вашиот XC60 Recharge

Recharge е нова линија на Volvo на чисти електрични и приклучоци хибридни автомобили.

XC60 Recharge R-Design (plug-in хибрид)

Динамички дизајн

XC60 Recharge Inscription (plug-in хибрид)

Рафинирана елеганција

Изберете стил за вашиот XC60

Mild хибридни опции со помала потрошувачка на гориво и емисии на цевки, но поголема моќност.

XC60 Momentum

Удобност на потпис

XC60 R-Design

Динамички дизајн

XC60 Inscription

Рафинирана елеганција

Преземете го следниот чекор

Закажете тест возење

Доживејте го реално.

Пронајдете дилер

Пронајдете го најблискиот дилер.

Информации за поддршка

Пронајдете прирачници, прилози за поддршка и видео упатства.