Дизајн на внатрешноста

Од поблиску погледнете ја внатрешноста на Volvo XC60 SUV.

Предниот дел на внатрешноста на Volvo XC60 со отворена врата на возачот.
Близок кадар на предните седишта во кожа во Volvo XC60.
Bowers & Wilkins звучници во Volvo XC60.
Предниот дел на внатрешноста на Volvo XC60 со отворена врата на возачот.
Близок кадар на предните седишта во кожа во Volvo XC60.
Bowers & Wilkins звучници во Volvo XC60.
Страничен поглед на внатрешноста на Volvo XC60.

Нагласувања на дизајнот

Предни седишта во Nappa кожа во Volvo XC60 SUV.

Пристигнете освежени

Со вентилација на седиштата и масажа на десетте точки на вашиот грб, предни седишта од напа-кожа, го прават секое патување да претставува задоволство и ви помага да стигнете до вашето одредиште во одлична форма.

Оригинални Driftwood декоративни патосници во Volvo XC60 SUV.

Driftwood декор

Автентичните декоративни украси од дрво прикажуваат шара инспирирана од природните сили на водата, ветрот и брановите.

Во Volvo XC60 SUV, кристален менувач во автентичен шведски кристал од Orrefors.

Кристален менувач

Овој рачно изработен кристален менувач во автентичен шведски кристал е произведен ексклузивно за Volvo од страна на Orrefors.

Панорамски кров на Volvo XC60 SUV.

Отворено небо

Во град или на отворен автопат, панорамскиот кров овозможува да навлегува светлина, создавајќи природно чувство за пространост за сите што се наоѓаат во кабината.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за погонот.

Google, Google Play и „Карти на Google“ се заштитени трговски марки на Google LLC.