Полнење електричен автомобил на мрежата на Plugsurfing

Услуга за полнење на сите електрични модели ширум Европа

Поглед од воздух на нов Volvo XC40 Recharge целосно електричен додека преминува мост.

Volvo Cars и Plugsurfing се здружени во партнерски однос за да ви го понудат клучот за една од најголемите мрежи за полнење во Европа.

Повеќе од 200.000 локации за полнење

Со повеќе од 200.000 локации за полнење во 38 европски земји, Plugsurfing ве покрива, од вашите секојдневни патувања, до прекуграничните патувања на долги релации.

Една сметка

Нема да треба да се снаоѓате со повеќе операторски сметки и апликации. Директната апликација Plugsurfing и клучот за полнење ви овозможуваат да го полните вашиот Volvo со леснотија на локациите за полнење на сите главни оператори на Plugsurfing.

Транспарентни плаќања

Plugsurfing не ве обврзува со претплата. Плаќате само за полнењето што го користите, а добивате фактура на месечна основа. За дополнителни информации за цените и важечките одредби и услови, одете на www.plugsurfing.com.

Добијте Plugsurfing со вашиот целосно електричен Volvo

Близок кадар од рака на возач што користи Plugsurfing клуч за активирање на станицата за полнење. Во средниот дел, приказ на нов Volvo XC40 Recharge целосно електричен со кабел вметнат во отворот за полнење на автомобилот.

Сметка на Plugsurfing ќе биде вклучена со секој целосно електричен Volvo Recharge модел во Европа, што ви дава пристап до една од најголемите и најажурирани мрежи за полнење во Европа.

Паметен телефон прикажува карта со многу станици за полнење во апликацијата Plugsurfing, со клуч за полнење оддесно на паметниот телефон. Зад тие слики, целосно електричен XC40 Recharge е приклучен на станица за полнење.

Започнете да полните побрзо со едноставно поставување и поддршка

Кога ќе купите целосно електричен Volvo Recharge модел, ќе добиете Plugsurfing пакет за добредојде, вклучувајќи уникатен Plugsurfing клуч за полнење. Ќе ви помогнеме да почнете со поставувањето на вашата сметка, да најдете локации за полнење преку Android infotainment системот на вашиот автомобил и со користењето на вашата апликација Plugsurfing и клучот за полнење.