SUV за градскиот живот.

Volvo XC40

Мал SUV со многу иновации. Со експресивен дизајн, простор за складирање и паметна технологија.

Статична слика на Volvo XC40 во складилиште

За вашиот стил на живот

XC40 е компактен SUV, полн со скандинавски стил и иновации. Ги исполнува вашите желби со комбинација на паметен простор за складирање со лесна употреба за паметни технологии и корисни одлики за поврзување кои го олеснуваат животот во градот.

Volvo XC40 поглед во 360°

Поглед од блиску

Истражете го Volvo XC40 внатре и надвор со нашиот интерактивен поглед од 360 °.

TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorXC40PDP

Најважното на прв поглед.

Жена со очила за сонце, со Волво XC40 во позадина
Посебен дизајн

XC40, кој исфрла влијание од дизајнот на производот, уличната мода и популарната култура, е компактен SUV со најзабавен и најпрогресивен дизајн на Volvo Cars.

Место за возачот во Volvо XC40
Креиран за живот

Ние го создадовме XC40 за вашиот животен стил. Тој нуди пет удобни седишта и кабина полна со разумни опции за складирање.

Еден маж го става својот пакет во отворен багажникот на Volvo XC40
Флексибилен простор

Практичноста и разноврсноста на XC40 се рефлектираат во багажниот простор од 460 литри со удобно преклопен под.

Силата на иновациите

Чувствителното забрзување на побарувачката е овозможено од напредни и моќни мотори што се нудат.

Направете го своето

Создадете го вашиот совршен Volvo XC40. Изберете од широк спектар на бои, спецификации и додатоци.

Конфигурирајте го вашиот Volvo

Серија XC40

Истражете ја серијата XC40

Дознајте повеќе за тоа кој комплет XC40 е најдобар за вас.

Momentum

PREMIUM

Inscription

ЛУКСУЗ

Откријте го XC40

Преземете го следниот чекор

Конфигурирајте

Креирајте го вашиот Volvo XC40 според вашите сопствени спецификации.

Пробно возење

Застанете позади воланот на XC40.

Пронајдете трговец

Пронајдете го најблискиот продавач на Volvo Cars.