МОДЕРЕН ЛУКСУЗ

Volvo XC40 Inscription

Современ скандинавски дизајн, ексклузивни материјали и карактеристики.

Прогресивен луксуз

Кога станува збор за XC40 Inscription, сè се врти околу градскиот луксуз. Ексклузивните елементи за надворешен дизајн, дискретната ознака и специјалните опции за надворешни бои укажуваат на тоа дека ова е еден вид XC40. Кожниот тапацир и уникатните детали предизвикуваат чувство на луксуз во внатрешноста, додека паметната технологија обезбедува контрола при возење.
Конфигурирајте го вашиот XC40 Inscription

Детали за пакетот опрема за Inscription

Ексклузивен дизајн

XC40 Inscription има уникатен изглед со хромирани рамки за предната решетка и прозорски елементи и лесни алуминиумски монтажи на кровот.

Шведски луксуз

Кристалниот покажувач на нивото на менувачот од произведувачот Orrefors и Driftwood - уникатно стокмено дрво - евоцираат чудесно, современо чувство за изработка на врвна кабина.

Врвен допир

Богат кожен тапацир е дел од стандардната опрема за XC40 Inscription. Тие се достапни во многу богати бои кои совршено го надополнуваат смелиот ентериер.

Правиот став

Благодарение на извонредно дизајнираните 18-, 19- или 20-инчни алуминиумски тркала, XC40 има уште порешителен став кон патот. Завршетокот на дијамантскиот рез, кој е белег на Volvo Cars, додава технички напреден и брилијантен квалитет.

Направете го ваш

Создадете го вашиот совршен Volvo XC40. Изберете од широкиот спектар на бои, спецификации и додатоци.

Конфигурирајте го вашиот XC40

Истражете ја серијата XC40

Momentum

PREMIUM

R-Design

SPORT

Inscription

ЛУКСУЗ