Një çift duke çpaketuar Volvo XC60 në një pyll

NDJENJË PREMIUM

Volvo XC60 Momentum

Teknologji e avancuar, dizajn i përkyrer dhe pajisje me stadnarde të larta

Një femër është ulur në derën e pasme të Volvo XC60

Dinamizëm i rafinuar

XC60 Momentum është SUV dinamike suedeze që i ka të gjitha. Dizajni i rafinuar i projektimit të jashtëm përfshijnë rrota alumini 18-inç, fenerë të plotë LED dhe gypa shfryes të dyfishtë. Teknologjia Intuitive është kombinuar me detaje bukur të përpunuara me qëllim të krijimit të ndjenjës së mirqenjes në bord.
Ndërtoni XC60 Momentum tuaj

Momentum trim në detaje

Pamje të hollësishme të klasterës së përparme ndriçuese e Volvo XC60
Identitet i fuqishëm

Fenerët e plotë LED ju ndihmojnë të shihni dhe të ju shohin. Nënshkrimi ynë i veçantë me formë -T krijon identitet unik ditën dhe natën.

Rrjeti i përparëm i Volvo XC60
Detajet janë të rëndësishme

Detaje të bukura e dallojnë XC60 Momentum, duke filluar nga grila e vendosur me shkëlqim të zi,shtylla e kulmit nga sateni dhe rrotat e aliazhit 18-inçëshe.

Dizajni i brendshëm i Volvo XC60
Stil skandinav

I shkëlqyeshëm dhe i pastër, me materjale të përzgjedhura me kujdes, brendësia e XC60 Momentum është dizajn bashkëkohorë skandinav suedez në të mirë të saj.

Aplikaconi CarPlay Integration në Volvo XC60
Prekje njerëzore

Teknologjija e përparuar e XC60 ka ndjenjë njerëzore, duke përfshirë ekranin qëndrorë me ekran me prekje.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëje atë për vete

Krijoni makinën perfekte Volvo XC60 për ju. Zgjidhni nga paleta e gjërë ngjyrash, specifikash dhe pajise.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Një çift duke shikuar liqenin me një Volvo XC60 të parkuar prapa tyre

Eksploroni modelin XC60

Krahaso llojet
Volvo XC60 Inscription
Inscription

LUKSOZ

Volvo XC60 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo XC40 R-Design
R-Design

SPORT