Volvo XC90 R-Design

I frymëzuar nga arti i vozitjes

Nëse ju pëlqen të vozitni, XC90 R-Design është për ju.

Një stil me shpirt

Trego një Avantazh Sportiv

R-Design përfaqëson një pohim të guximshëm për botën për ta parë. Ajo feston emocionin e vozitjes me një pasuri elementesh vizuale që i japin makinës suaj një pamje sportive dhe të sofistikuar në rrugë. Është një shprehje që kap syrin dhe ju fton të rrini pas timonit çdo ditë.

Emociononi shqisat tuaja

XC90 R-Design bën që prezenca e tij të ndjehet me detaje dizajni dhe materiale që janë të mrekullueshme. Skarat unike të modelit R-Design, zbukurimi i zi piano dhe dritat e mjegullës në parakolp i japin një pamje të veçantë. Në pjesën e pasme, një difuzor me zbukurim të zi piano dhe dy tuba fundorë të dyfishtë të integruar R-Design vazhdojnë temën e frymëzuar nga performanca - të plotësuar me fuqi nga rrotat prej 20 inçësh. Brenda, ndenjëset R-Design Contour, timoni R-Design me lopatëza dhe leva e veshur me lëkurë e kutisë së shpejtësisë krijojnë një qëndrim të fortë dhe të qëllimshëm.

Filloni udhëtimin tuaj

Konfiguroni makinë tuaj XC90 R-Design ose bisedoni me një përfaqësues Volvo, i cili do t'i përgjigjet çdo pyetjeje që ju mund të keni.