Foto anësore nga profili i Volvo V60 R-Design

PREZENCA SPORTIVE

Volvo V60 R-Design

Shprehje unike dinamike e frymëzuar nga gëzimi ngasës.

Pas shtatë fotove të prapme e një Volvo V60 R-Design

Për ngarje shpirtërore

V60 R-Design është një makinë pasurie me një frymë sportive. Elementet e jashtme të projektimit të jashtme dhe rrotat e aliazhit të veçantë shprehin karakterin e tij atletik. Sediljet sportive mbështetëse Contour dhe detajet e brendshme të përshtatura, si dhe pezullimi më i ashpër dhe më i ulët, ju ndihmojnë të shijoni një makinë të përgjegjshme.
Ndërto V60 tuaj me R-Design

R-Design në detaje

Volvo V60 R-Design mbulesë, dritë dhe grilë
Dizajn i fuqishëm

Nivel i posaçëm i zi me shkëlqim krijon një përshtypje të fuqishme në V60. Përdoret për grilat e përparme, të ulëta dhe të jashtme, dritaret anësore dhe pasqyrat e pasme.

Pamje tre-çerekëshe nga para të Volvo V60 R-Design në një rrugë të qytetit
Dashuria për ngarje

Zbutja më e ulët, më e fortë nxit trajtimin më të saktë dhe të përgjegjshëm. Është një makinë për ata që e duan makinën.

Ambienti i shoferit në Volvo V60 R-Design
Pas timonit

Kokëvijëzimi qymyri i, Metal Mesh zbukurime dekori inox alumini, vende Contour veshur me susta në lëkurë dhe tekstile Nubuck krijojnë një ndjenjë sportive, ndjenja e kokpitit -si në kabinë.

Një fotografi e detajuar  e dizajnit të rrotave të aliazhit të Volvo V60 R-Design
Paraqitje dinamike

Rrotat e porositura të aluminit R-Dizajn me 18-inç shprehin dinamizëm. Rrotat opcionale R-Design janë në dispozicion.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëje për vete

Krijoni Volvo V60 tuaj të përkryer. Zgjidhni nga gama e gjërë ngjyrash, specifikash, dhe pajisje.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Një burrë largohet nga  makina e parkuar Volvo V60 me R-Dizajn

Zgjidhni V60 tuaj

Krahaso llojet
Volvo V60 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo V60 Inscription
Inscription

LUKS

Volvo V60 Cross Country
Cross Country

AVENTURË