Hapësirë për jetën. Hapësirë e bollshme për këmbët. Këndoni bashkë me tingujt. Dhe ka Google të integruar. Njihuni me makinën tonë V60 Recharge plug-in hybrid me portobagazh – plotësisht gati për çdo gjë që jeta rezervon për ju.

Pjesa e përparme e jashtme e Volvo V60 Recharge plug-in hybrid.
Dritat e pasme LED të Volvo V60 Recharge plug-in hybrid.

Ripërkufizoni eksperiencën tuaj. Jeni një hap më afër lëvizjes më të kujdesshme.

91

km

Autonomia elektrike

455

hp

Fuqia

17

g/km

Emetimet e CO2

0,8

l/100 km

Konsumi i karburantit

Pa kompromise

Shtoni fuqinë elektrike në udhëtimet tuaja të përditshme dhe shijoni një makinë hibride me prizë që merr në konsideratë të ardhmen pa bërë kompromise për eksperiencën tuaj të sotme.

Karikoni më zgjuar, karikoni më shpejt

V60 Recharge juaj do ta rimbushë energjinë e tij më shpejt për t'u karikuar nga 0 në 100 për qind në tre orë me karikuesin tonë të ri 2-fazor 6,4 kW në bord, duke ju dhënë kohë të pastër elektrike drejtimi që mbulon më shumë kilometra të vëmendshëm.*

Shkathtësi në lëvizje

Me një lëvizje pedali dhe të gjitha rrotat aktive, V60 Recharge reagon me shkathtësi duke ofruar një kontroll të qetë dhe një lëvizje të këndshme dhe të fuqishme.

Gama, emetimet e CO2 dhe konsumi i karburantit bazohen në të dhënat WLTP të marra në kushte specifike testimi për V60 Recharge T8 AWD plug-in hybrid. Distanca reale e udhëtimit, emetimet e CO2 dhe konsumi i karburantit të realizuara në kushte reale ndryshojnë në varësi të sjelljes në drejtimin e makinës dhe faktorëve të tjerë të jashtëm. Shifrat janë paraprake, certifikimi përfundimtar i automjeteve është në pritje. Open full Specifications për të shqyrtuar opsionet e tjera powertrain. * Për të përfituar nga koha më e shkurtër e karikimit që mund të ofrojë karikuesi ynë i ri në bord, ju duhet të karikoni me një karikues 3-fazor. Koha e karikimit është paraprake dhe vjen nga vlerësimet dhe llogaritjet e kryera nga Volvo Cars dhe këto rezultate nuk janë të garantuara. Kini parasysh se koha e karikimit mund të ndryshojë dhe varet nga faktorë të tillë si temperatura e ambientit të jashtëm, temperatura aktuale e baterisë, pajisjet e karikimit, gjendja e baterisë dhe gjendja e makinës. Certifikimi i automjeteve në pritje.

Detajet kanë rëndësi. Mjeshtëria, novacioni dhe materialet cilësore krijojnë një eksperiencë superiore të dizajnit të brendshëm.

Krijuar për ju. Teknologjia mbështetëse në makinën tuaj V60 Recharge pasqyron dëshirën tuaj për një përvojë më dinamike.

Me Google të integruar
Pastruesi i ajrit
Sistemi audio Bowers & Wilkins
Paralajmërim trafiku i kryqëzuar
Teknologjia e asistencës së sigurisë
Ekrani i përparmë

A jeni gati për ta bërë kalimin?

Mësoni më shumë për lëvizjen me një makinë Volvo hibride me prizë.

Karikimi i makinës suaj Volvo

Sa kohë duhet për të karikuar një makinë hibride me prizë?

Makinat Plug-in hibrid

Jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth makinave hibride me prizë dhe ofertës sonë?

Volvo Recharge

Dëshironi të mësoni më shumë për linjën tonë të makinave plotësisht elektrike dhe plug-in hibride.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.