Dizajni i brendshëm

Shikoni më nga afër pjesën e brendshme të makinës V60 Recharge.

Detajet e dizajnit të brendshëm të makinës Volvo V60 Recharge.
Detajet e dizajnit të brendshëm të makinës Volvo V60 Recharge.

Elementet kryesore të dizajnit

Pamja nga afër e pjesës së brendshme të ndenjëseve me përzierje leshi dhe pa lëkurë në një Volvo V60 Recharge.

Luks pa lëkurë

Tapiceria jonë e personalizuar prej leshi të përpunuar përfaqëson një lidhje respekti me materialet natyrore dhe pa artikuj lëkure.

Ndenjëset e përparme me ventilim dhe masazh brenda një makine Volvo V60 Recharge.

Mbërrini të freskët në destinacion

Ventilimin i ndenjëseve dhe masazhi me dhjetë pika për shpinën tua në ndenjëset e përparme e bëjnë çdo udhëtim një kënaqësi më shumë dhe ju ndihmojnë të arrini në formë të shkëlqyer në destinacionin tuaj.

Brenda një makine Volvo V60 Recharge, një marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze nga Orrefors.

Marshi me kristale

Ky marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze është realizuar ekskluzivisht nga Orrefors për Volvo.

Tavani panoramik në një makinë Volvo V60 Recharge.

Qiell i hapur

Në qytet ose në autostradën e hapur, një tavan panoramik lejon që drita të përhapet kudo, duke krijuar një ndjesi të natyrshme hapësire për të gjithë në kabinë.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.