S90 Recharge

Дизајнирајте го вашиот S90 Recharge

Елегантен, интуитивен и одговорен. Ова е најдобриот скандинавски луксузен седан со хибридна верзија со полнење.

Елегантен, интуитивен и одговорен. Ова е најдобриот скандинавски луксузен седан со хибридна верзија со полнење.

S90 Recharge
Лизгајте до почеток

Изберете ниво на опрема

Core

Стандардното ниво на опрема за поврзано и одржливо возење.

Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.