V60 Recharge

Дизајнирајте го вашиот V60 Recharge

Разновиден, динамичен и одговорен скандинавски караван со хибриден мотор со полнење. Создаден за да се движите.

Разновиден, динамичен и одговорен скандинавски караван со хибриден мотор со полнење. Создаден за да се движите.

V60 Recharge
Лизгајте до почеток

Изберете ниво на опрема

Core

Стандардното ниво на опрема за поврзано и одржливо возење.

Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.