S90

Дизајнирајте го вашиот S90

Елегантен, интуитивен и одговорен. Ова е најдобриот скандинавски луксузен седан.

Елегантен, интуитивен и одговорен. Ова е најдобриот скандинавски луксузен седан.

Лизгајте до почеток
https://cas.volvocars.com/image/dynamic/MY24_2317/234/exterior-v3/17/74000/RA0000/R163/TC05/_/_/_/GR01/T101/TJ03/NP02/TM02/_/_/_/JB0A/T21A/LF01/_/VP09/FH02/_/_/_/_/_/default.jpg?market=mk&client=gox-graph%7ccar-config&angle=4&w=600&bg=descriptive-studio

Изберете ниво на опрема

https://cas.volvocars.com/image/dynamic/MY24_2317/234/exterior-v3/17/74000/RA0000/R163/TC05/_/_/_/GR01/T101/TJ03/NP02/TM02/_/_/_/JB0A/T21A/LF01/_/VP09/FH02/_/_/_/_/_/default.jpg?market=mk&client=gox-graph%7ccar-config&angle=4&w=600&bg=descriptive-studio

Core

Стандардното ниво на опрема за поврзано и одржливо возење.

Правно известувањеСликите и фотографиите на оваа веб-страница се само за општи информации и употреба и не мора да ги одразуваат точните спецификации или карактеристики на конкретниот модел. Ве молиме, потврдете ги точните спецификации, карактеристики и достапност кај вашиот локален Volvo дистрибутер.