Дизајн на внатрешноста

Од поблиску погледнете ја внатрешноста на V60 караван.

Детали на дизајнот на внатрешноста на Volvo V60.
Детали на дизајнот на внатрешноста на Volvo V60.
Детали на дизајнот на внатрешноста на Volvo V60.

Нагласувања на дизајнот

Пристигнете освежени

Со вентилација на седиштата и масажа на десетте точки на вашиот грб, предни седишта од напа-кожа, прават секое патување да претставува задоволство и ви помага да стигнете до вашето одредиште во одлична форма.

Автентичен декоративен украс Driftwood во Volvo V60 караван.

Driftwood декор

Автентичните декоративни украси од дрво прикажуваат шара инспирирана од природните сили на водата, ветрот и брановите.

Во внатрешноста на Volvo V60 estate, кристален менувач во автентичен шведски кристал од Orrefors.

Кристален менувач

Овој рачно изработен кристален менувач во автентичен шведски кристал е произведен ексклузивно за Volvo од страна на Orrefors.

Отворено небо

Во град или на отворен автопат, панорамскиот кров овозможува да навлегува светлина, создавајќи природно чувство за пространост за сите што се наоѓаат во кабината.