Dizajni i brendshëm

Shikoni më nga afër pjesën e brendshme të makinës V90 Cross Country.

Pamje e brendshme e Volvo V90 Cross Country e ndenjëseve të përparme me timonin, ekranin e shoferit dhe ekranin qendror.
Pamje e brendshme e Volvo V90 Cross Country nga ana e pasagjerit përpara.

Elementet kryesore të dizajnit

Çatia panoramike e Volvo V90 Cross Country.

Çatia panoramike

Në qytet ose në autostradën e hapur, një tavan panoramik lejon që drita të përhapet kudo, duke krijuar një ndjesi të natyrshme hapësire për të gjithë në kabinë.

Opsionet e larmishme të ngarkesës dhe ndenjëseve dhe dizajni me hapësirë në makinën V90 Cross Country.

Rimodeloni hapësirën tuaj

Opsionet e larmishme të ngarkesës dhe ndenjëseve dhe dizajni me hapësirë bëjnë të mundur një udhëtim çlodhës. Thjesht mblidhni të gjithë familjen dhe miqtë, mblidhni pajisjet dhe arratisuni me elegancë.

Ndenjëset me lëkurë napa në një Volvo V90 Cross Country.

Relaksohu në luks

Zhytuni në ndenjësen tuaj dhe shijoni lëkurën e shkëlqyer napa në makinën V90 Cross Country. E butë dhe luksoze në prekje, ju dhe pasagjerët tuaj mund të shijoni komoditetin çlodhës në çdo udhëtim.

Brenda një makine Volvo V90 Cross Country, një marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze nga Orrefors.

Marshi me kristale

Ky marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze është realizuar ekskluzivisht nga Orrefors për Volvo.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.