Specifikimet V90 Cross Country

V90 Cross Country

Opsionet e sistemit audio të makinës

Makina V90 Cross Country është e disponueshme me opsionet e paracaktuara të sistemit audio.

Sistem audio me performancë të lartë

- 10 altoparlantë - 6 kanale - Dalje 220 W

Tingulli premium nga Harman Kardon

- 14 altoparlantë - 12 kanale - Dalje 600 W - Altoparlant basi

Sistemi audio me përkufizim të lartë Bowers & Wilkins

- 19 altoparlantë me përkufizim të lartë - 15 kanale - Dalje 1410 W - Altoparlant basi me ajër të pastër - Katër modalitete të ndryshme dhome, duke përfshirë "Salla e koncerteve" dhe "Klubi i xhazit"

Siguria

Parandaluese

Informimi për tabelat rrugore

Lane Keeping Aid dhe Lane Departure Warning

Fenerët LED

Ekrani për shoferin 12"

Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës

Mbrojtëse

Çelësi i çaktivizimit të jastëkut të ajrit të pasagjerit

Jastëkët e ajrit me dy faza

Jastëku i ajrit te këmbët, në anën e shoferit

Siguresa elektrike e dyerve për fëmijët

Drita e frenimit të emergjencës

Mbështetja e shoferit

Kufizuesi i shpejtësisë

Fshirëset e xhamave me larëset e integruara

Siguria

Mbyllja automatike e dyerve

Mbyllja e dyfishtë

Vendi i fshehur i ruajtjes

Dorezat e dyerve në ngjyrën e trupit me ndriçim të drejtuar poshtë

Xhamat anësorë të temperuar

Karakteristikat

Pjesa e brendshme

Dekori me alumin Checkered

Timon i personalizuar, ngjyrë Charcoal

Pedalet

Levë marshesh e personalizuar

Tapiceria e tavanit në ngjyrë Blond

Ndenjëset

Ndenjësja e shoferit me përshtatje të plotë

Ndenjësja e pasagjerit me përshtatje të plotë

Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës mbrapa

5 ndenjëset

Lirimi mekanik i rreshtit të dytë të ndenjëseve

Klima

Sistemi i klimës me dy zona

Klima e parkimit me fikje të vonuar

Pastruesi i ajrit

Sensori i lagështisë

Perdet e diellit në dyert e pasme

Teknologjia dhe Tingulli

Shërbimet e Google

Aplikacioni Volvo Cars

Transmetimi audio dixhital (DAB+)

Sistem audio me performancë të lartë

Karikimi me valë i telefonit

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.

Eksploroni modelet e tjera

Profili anësor i një makine Volvo V60 Cross Country me një valixhe bagazhi.

V60 Cross Country

Aventuriere. Me hapësirë. Dhe me Google të integruar. Njihuni me makinën tonë me portobagazh gati për çdo gjë – e ndërtuar për kudo që jeta ju çon.

Profili anësor i një makine Volvo V60 Cross Country me një valixhe bagazhi.

V60 Cross Country

Aventuriere. Me hapësirë. Dhe me Google të integruar. Njihuni me makinën tonë me portobagazh gati për çdo gjë – e ndërtuar për kudo që jeta ju çon.

Më shumë informacione për V90 Cross Country

Teknologjitë dhe veçoritë e të ardhmes janë të përshkruara dhe aftësitë mund të ndryshojnë. Veçoritë mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha tregjet dhe nuk do të jenë standarde në të gjitha tregjet për të gjitha modelet.

Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.